Dezvotare Personala

Viața dintre Vieți – Partea I

Despre experienţele umane, acelea trăite în corp fizic ştim destul de multe căci avem posibilitatea să le experimentăm din plin pe propria persoana și să le observăm la cei din jur.

Dacă citeşti această carte cu siguranţă ai conştientizat că trebuie să fie mai mult decât ceea ce vedem, că viaţa în deplinătatea ei nu poate fi doar ceea ce am fost domesticiţi să credem că este. Există acel ceva în interiorul fiinţei noastre care ştie cu siguranţă că suntem mult mai mult decât 2 mâini, 2 picioare și un cap; existenţa noastră nu poate să fie redusă la naştere, competiţie, moarte.

În aceste timpuri în care Mama Pământ se trezeşte determinându-ne pe tot mai muţi dintre cei ce o locuiesc să se trezească avem acces la o cunoaştere tot mai înaltă, creându-ni-se contextul potrivit amintirii identităţii noastre.

Tot mai mulţi dintre noi ne întrebăm ce este dincolo de viaţa umană. Dincolo de viaţa umană, sau între vieți, este acel spaţiu care a primit numele de viaţa dintre vieţi – spaţiul de existenţa a sufletelor între 2 încarnări.

Pionierul în acest domeniu a fost Michael Newton, un hipnoterapeut american cu doctorat în psihologie, care și-a dedicat ultimii 40 de ani de cariera regresiilor în viața dintre vieți. El a descoperit” întâmplător” acest spațiu prin relatările clienților. L-a surprins să observe că, diferiți clienți veniţi din culturi diferite, credințe religioase diferite, valori diferite relatau aspecte foarte asemănătoare.

Dar ce se întâmplă acolo în viața dintre vieți? Să o luăm cu începutul

Atunci când corpul fizic îşi încetează activitatea şi trece prin ceea ce am fost învăţaţi să numim „moarte”, sufletul se detaşează de corp. Sunt suflete care se ridică în lumină aproape instant, precum sunt şi suflete care aleg să mai rămână o vreme în acest spaţiu şi să observe ce se întâmplă cu corpul lor și cu cei dragi. (voi vorbi mai mult despre cei care rămân prinși între planuri în capitolul 8).

De îndată ce se ridică într-un spaţiu de lumină de vibraţie înaltă sufletul este întâmpinat. De cele mai multe ori cel care îl întâmpină este Ghidul Spiritual primar (acea entitate înţeleaptă şi iubitoare care îi este alături de-a atât în timpul încarnărilor cât şi între). Uneori sufletul este întâmpinat şi ajutat în aceasta tranziţie de către oameni dragi pe care i-a avut alături. Aceştia pot să fie suflete care au părăsit pământul deja sau suflete care experimentează încă viaţa umană. În acel spaţiu timpul este cel puţin diferit.

Cel (sau cei) care întâmpină sufletul îl conduc apoi într-un spaţiu de vindecare. Aceasta este o zona în care sufletul se reface după experienţa umană. În funcţie de gradul de evoluţie al sufletului și de experienţa prin care a trecut, acest proces de vindecare poate fi mai intens și de durată mai mare sau mai rapid. Aceasta este un proces pe care unii oameni care accesează aceasta amintire prin regresie îl aseamănă cu un proces de dezbrăcare de anumite costume greoaie sau de reumplere şi reîntregire a aurei.

O dată vindecarea finalizată, sufletul participă împreună cu Ghidul său la procesul de revizuire a vieţii care a trecut. Este o recapitulare a acelei experienţe cu scopul de a identifica ce a funcţionat bine și ce ar fi putut funcţiona diferit. Este important de menţionat că acest proces se petrece dintr-un spaţiu de iubire, fără judecată. Atunci când apare judecată și învinovăţire sigurul care face acest lucru este însuşi sufletul. Indiferent ce a fost sau n-a fost în acea viaţă Ghizii nu judecă și nu condamna niciodată.

După ce a fost finalizat şi acest proces sufletul este condus în locul de întâlnire a familiei de suflete din care face parte.

Voi vorbi despre aceasta etapă și despre cea care urmează în Viața dintre Vieti în articolul următor. Pănă atunci te invit să-ți dai voie să-ți simți măreția sufletului, dincolo de forma și măștile umane.

Daca simți că acest articol ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui astfel încât să-l vadă și prietenii tăi.

Iubire, lumina și armonie,

Ruxandra