Eu sunt Ruxandra Bulzan

”Pentru a ne putea bucura plenar de prezent avem nevoie să facem pace cu trecutul”

Bine ai venit pe aceasta pagină! Fie că ești prima dată aici, fie că îmi citești regulat articolele, îți mulțumesc pentru timpul și atenția ta!

DESPRE MINE

Am crescut cu amintirea unor fragmente dintr-o viaţă anterioară, fragmente pe care toată copilăria şi adolescenţa mea nu a ştiut nimeni să mi le explice sau măcar să le accepte (găsești această întreagă  poveste în articolul De ce regresii în vieți anterioare), dar oricât am încercat să le neg sau să le ignor ele au continuat să apară cam vreo 25 de ani, până în momentul în care am putut să le reaccesez, să le înţeleg mesajul, să le vindec și să le transform.

Am avut mereu o atracţie către spiritualitate, probabil ceva din sufletul meu îşi dorea să se reconecteze la Sursa reală şi autentică astfel că în adolescentă mi-am căutat calea în Biserică și am ales să urmez Liceul Teologic.

Pe lângă școala pe care o urmam, în acea perioadă, mi-am alocat foarte mult timp pentru a studia toate cultele religioase prezente în Sibiu (oraşul meu natal) la acea vreme. Luni de zile am mers de 3-4ori/săptămână la slujbe, am studiat doctrinele cultelor. Le-am cunoscut comunitățile. Toate astea în încercarea de a-mi găsi locul.

În acea perioadă am simţit momente înălţătoare de prezenţă divină prin rugăciune, însă acel cult al fricii m-a determinat câţiva ani mai târziu să mă rup cu totul de aceasta lume şi să neg prezenţa acelui Dumnezeu răzbunător în viaţa mea.

A urmat o perioadă în care am refuzat să aud, să văd, să ştiu orice ţinea de alte planuri decât cel în care trăiam eu şi mi-am focalizat toată atenţia spre lumea materială şi pe împlinirea diverselor ambiţii.

MISIUNEA MEA

Dar uneori planul divin şi chemarea sufletului sunt, din fericire, mai puternice decât ego-ul personal, astfel că acum 11 ani a existat un moment când întreaga mea viaţă s-a prăbuşit parcă de pe o zi pe alta și nimic din ceea ce eu credeam că mă defineşte n-a mai existat.

A fost un moment cheie când singurul drum ce mi-a rămas deschis a fost cel al redescoperirii de mine, al redescoperirii a ceea ce sunt dincolo de aparenţe. Inevitabil am ajuns în zona spirituală şi pentru prima dată în această viaţă a mea l-am redescoperit pe Dumnezeu cel real, acea sursă de iubire necondiţionată în care teama şi răzbunarea nu-și au locul.

Mi-am dat voie să primesc şi să simt adevărul, acel adevăr care rezonează cu sufletul meu. Am înţeles atunci multe din experienţele prin care trecusem de-a lungul vieţii și am simţit că este parte din misiunea mea să împărtăşesc cu alţii ceea ce am fost învăţată.
Parte din creşterea şi evoluţia mea este și a-i acompania pe alţii să crească și să-şi sporească calitatea vieţii. În prezent fac acest lucru cu ajutorul terapiei prin regresie.

În ultimii anii activitatea mea principală este îndreptată spre predare și susținere de workshopuri experiențiale. Predau în București hipnoterapie ericksoniană și un curs de pregătire în terapia prin regresie și susțin periodic în țară workshopuri care se adresează celor interesați să se descopere pe ei (găseşti detalii pe site-ul www.ruxandrabulzan.ro).

STUDII

Am urmat Facultatea de Psihologie și un master în psihologie clinică. Sunt hipnoterapeut certificat, terapeut Theta Healing și spiritual coach. Am participat la câteva cursuri pe tema regresiilor în vieţi anterioare susţinute de dr. Brian Weiss și am finalizat un program de formare de lungă durată în cadrul Past Lives Regression Academy (UK). În cadrul aceleaşi Academii am urmat o pregătire pentru regresia în Viaţa dintre Vieţi.

În prezent sunt președintele asociației de Hipnoză şi Terapie prin Regresie și unul din cei 10 oameni certificaţi la nivel internaţional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) să predau programe avansate aferente acestui tip de terapie.

Simt cu toată fiinţa mea că acesta este drumul meu şi mă consider privilegiată şi recunoscătoare să pot fi martorul transformării vieţilor oamenilor.

Orice întrebări ai îmi poţi scrie la adresa de email: office@ruxandrabulzan.ro

APARIȚII MEDIA


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r120399ruxa/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php on line 223

Warning: Undefined array key -1 in /home/r120399ruxa/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 685