Am vorbit în articolul Viața dintre Vieți – Partea I despre începutul călătoriei sufletului în acel spatiu minunat dintre vieți. Ți-am povestit în acel material despre detașarea sufletului de corpul fizic, despre întâlnirea cu Ghidul Spiritual primar și despre revizuirea vieții care tocmai a trecut.
Familia de suflete reprezintă sufletele împreună cu care sufletul împărtăşeşte o misiune comună sau/și o lecţie comună. În mod obişnuit acest grup este format din 8-15 suflete, dar se întâmplă frecvent că clienţii să perceapă un număr între 3 şi 22 de suflete în componenţa grupului primar. Ei călătoresc împreună prin timp și se întâlnesc în plan fizic.
Adesea sufletele aflate în acelaşi grup au aceeaşi culoare a energiei. Mulţi dintre aceştia sunt prezenţi atât în viaţa actuală, precum şi în experienţe trecute. ÎI putem întâlni pe toţi împreună într-o experienţa umană sau dispersat.
Modul în care sunt formate aceste grupuri este unul foarte dinamic. Grupurile acestea nu sunt fixe, ci tangenţiale. De exemplu în familia mea de suflete pot fi diverşi prieteni și persoane din familie, dar asta nu înseamnă că grupul primar al fiecăruia dintre ei are aceeaşi componenţă, ci doar un punct tangent.
Este important de precizat că atunci când întâlnim în plan uman unul din sufletele din familia primară recunoaşterea intuitivă este puternică și simţim o legătura strânsă. Totuşi nu neapărat trăim împreună cu aceştia relaţii armonioase. Se întâmplă frecvent că aceste suflete să vină tocmai în roluri care ne motivează spre vindecare prin atingerea celor mai profunde răni.
În acest grup se fac diverse pregătiri și înţelegeri înaintea unei noi încarnări. Vom vorbi mai mult despre acest subiect atunci când vom ajunge la capitolul contractelor între suflete.
Pe lângă grupul primar, fiecare dintre noi interacţionăm cu diferite grupuri de suflete secundare. Împreună cu unii dintre aceştia „lucrăm” diverse aspecte în timpul vieţilor umane. Legătura cu aceştia este mai puţin strânsă şi întâlnirile mai rare şi adesea (dar nu mereu) mai puţin încărcate emoţional.
Următoarea etapa o constituie întâlnirea Consiliului Înţelepţilor. Fiecare suflet vizitează acest spaţiu cel puţin o data în timpul vieţii dintre vieţi. Este una dintre cele mai importante părţi ale regresiei în viaţa dintre vieţi și adesea o zona cu focus major.
Aceasta întâlnire abundă în simboluri. Pornind de la traseul pe care sufletul percepe că îl parcurge spre locul de întâlnire cu Consiliul, continuând cu spaţiul în care are loc aceasta întâlnire (majoritatea clienţilor descriu acest loc ca fiind foarte impunător, adesea apare sub forma unui templu sau palat impecabil realizat în cele mai mici detalii) până la vestimentaţia membrilor Consiliului. Fiecare astfel de element poartă în sine o semnificaţie ce poate fi foarte importanta pentru cel care trăieşte experienţa.
Foarte frecvent cei Înţelepţi poartă diverse broşe sau alte accesorii și elemente decorative. În timpul procesului de regresie cel care îl parcurge are posibilitatea de a întreba și afla ce înseamnă acest simbol, care este mesajul din spatele acestuia.
De cele mai multe ori în acest Consiliu se afla între 3 și 5 membrii, dar se poate întâmplă că un suflet să întâlnească 3-15 Înţelepţi.
Sufletul primeşte feedback cu privire la experienţa trecută și sfaturi cu privire la experienţa care va urma.
Împreună cu acest consiliu sufletul decide care este planul, misiunea și lecţia pentru următoarea viaţă.
Foarte frecvent tot în acest loc sunt stabilite care sunt darurile precum şi problemele nerezolvate pe care sufletul le va lua cu el. În acest proces i se comunică și cum îşi va putea accesa darurile și vindeca rănile din trecut.
Aşa cum spuneam mai sus aceasta etapa este adesea cel puţin una dintre cele mai importante etape ale regresiei în viaţa dintre vieţi.
Următoarea „staţie” este camera de selecţie a corpului fizic. Voi vorbi despre acest subiect într-un articol ulterior.
Dacă simți că acest articol ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui astfel încât să-l văda și prietenii tăi.
Îți trimit multa lumină și iubire,
Ruxandra