Blog

Dezvoltare Personala

Crina este o femeie tânără și echilibrată; Ca mulți dintre noi, se află într-un proces de dezvoltare personală. Am început să lucrăm împreună pentru depășirea anumitor tipare limitative pe care le observase și procesul a mers foarte bine.

La ultima noastră întâlnire a apărut puțin tulburată și mi-a spus de la intrare că în acea zi are un subiect important care o preocupa și pe care vrea să lucreze. Întâlnise un bărbat cu care simțise o conexiune foarte puternică. Deși, dat fiind contextul vieților lor actuale, această conexiune nu avea niciun sens pentru ea, el îi era foarte prezent în minte. Voia să știe de unde vine această legătură a ei față de el, căci o simțea atât de puternică încât părea nefirească.

S-a relaxat mai greu decât de obicei, dar apoi a reușit să acceseze amintirea unei vieți de la începutul secolului XX. S-a regăsit ca dansatoare într-un bar (element surprinzător dată fiind personalitatea ei din prezent), înconjurată de admirația unui mare număr de bărbați, dar față de care simțea o oarecare repulsie, în relatarea ei descriindu-i ca fiind bețivi și murdari.

Era o femeie tânără, cu părul lung negru și cu o vestimentație tipică ocupației sale. Și-a reamintit un moment în care dansa și putea privi bărbații care asistau la spectacol. Majoritatea erau îmbrăcați în haine închise cromatic. A distins între ei un tânăr ce avea o cămașă mai deschisă la culoare și o privire diferită față de restul. ÎI părea că el era singurul care o privea blând.

L-a identificat ca fiind bărbatul de care îmi spusese la începutul întâlnirii noastre. Știa intuitiv că, în acea vreme el era fiul proprietarului acelui local în care ea dansa. Știa că venea rar pe acolo, îi plăcea privirea lui blândă și de fiecare dată era foarte bucuroasă să-l vadă. L-a descris ca fiind diferit de restul. Deși îl plăcea n-a avut niciodată curajul de a-i spune asta.

S-a mutat apoi într-un moment pe care îl definea ca fiind „cam după 3-4 ani”. Hainele de dansatoare au fost înlocuite de haine elegante, iar coafura și aspectul ei au ajutat-o să înțeleagă că renunțase la dans. Știa că între timp se căsătorise cu unul dintre bărbații bogați ai orășelului în care locuia; un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea dar care o iubea și îi oferise o viață foarte bună.

S-a văzut pe străzile orășelului într-o după-amiază când l-a zărit întâmplător pe tânărul acela. Știa că între timp și el se căsătorise cu „o fată cuminte, potrivită lui”. Privirea sa era la fel de blândă precum o știa. Și ochii lui i-au trezit nostalgie.

Am mers mai departe în timp și, deși avea o viață bună, în inima ei a continuat să rămână imaginea acelui tânăr pe care îl zarea din când în când, din întâmplare. A murit liniștită, dar cu gândul la acel bărbat și la cum ar fi fost dacă l-ar fi putut avea aproape.

Am lucrat pe eliberarea de regrete și pe reîntregirea sufletului, iar apoi a revenit la starea normală de conștiință și am discutat ceea ce percepuse. A realizat că avusese parte de o întâlnire karmică. Ceea ce o atrăgea atât de tare spre el era acel regret din acea viața trecută, acea dorința neîmplinită atunci.

O săptămână mai târziu mi-a povestit că deși înţelesese care este sursa atracţiei către acel bărbat, sentimentul a rămas prezent. Dar de dată această a ales să facă lucrurile diferit şi anume să îi vorbească acestui bărbat şi să își exprime interesul faţă de el.

A putut să observe că ceva s-a petrecut instant în momentul în care a trecut peste toate temerile ei și i-a spus ce simte. Un sentiment de împuternicire de sine a apărut instant, ca și când ceva foarte important s-a petrecut la nivel energetic pentru ea. A fost atât de pregnantă această trăire încât refuzul bărbatului nici n-a mai contat. Pare că ceea ce era important pentru ea să înveţe din interacţiunea lor era tocmai să-şi dea voie să-şi exprime sentimentele faţă de el.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.