Blog

Dezvoltare Personala

Regresia in viata dintre vieti (RVDV) exploreaza amintiri ale sufletului de la ultima viata trecuta pana la viata curenta, folosind hipnoza profunda.

Acest tip de regresie ne permite sa accesam amintiri din acel taram unde locuim atunci cand nu suntem incarnati. In acest proces urmarim drumul de la parasirea ultimei vieti pe Pamant, trecem pe la intalnirea cu Ghidul Spiritual si membrii familiei de suflete din care facem parte. Descoperim ceea ce am invatat de la vietile anterioare si domeniile in care mai avem inca de lucru.

Poate ca ti-ai dorit mereu sa stii care este scopul tau in aceasta viata sau de ce ai luat decizia de a alege sa te nasti in acele circumstante in care te-ai nascut? Ce calitati ai adus cu tine pentru a sprijini si a te provoca in aceasta experienta? Toate aceste intrebari si multe altele primesc, de obicei, raspuns in acest proces al regresiie in viata dintre vieti. A-ti aminti propria ta nemurire iti poate adduce aduce o perspectiva mai larga, atat despre viata cat si despre moarte, impreuna cu o intelegere profunda si un sentiment de pace.

Care este scopul principal al unei sesiuni regresie in viata dintre vieti?

 • Sa experimentezi incredibila stare de pace, iubire si bucurie a lumii spirituale pe care o numim Acasa.
 • Sa poti intelege si recunoste ca identitatea sufletului nu moare niciodata.
 • Sa obtii claritatea cunoasterii scopului tau pentru aceasta viata, locului in univers si motivelor pentru faci alegerile pe care le faci.

Care sunt beneficiile experimentarii unei regresie in viata dintre vieti?

 • Intelegerea Sinelui tau etern, scopului tau in aceasta viata, destinului tau ca suflet.
 • Dobandirea claritatii in intelegerea motivelor pentru care ai ales provocarile speciale cu care te confrunti in prezent si care este scopul lor este din punct de vedere al sufletului tau.
 • Observarea legaturii cu oamenii care joaca un rol important in viata ta actuala.
 • Intelegerea motivelor pentru care ai ales exact aceasta familie si exact acest corp si cum anume acestea te sprijina in a-ti atinge scopul vietii actuale.
 • Reunirea cu familia ta de suflete, carese reincarneaza de multe ori impreuna cu tine si te ajute sa iti atingi obiectivele.
 • Primirea unei cunoasteri sacre de la Ghidul tau Spiritual si de la Sfatul Inteleptilor
 • Perceperea imaginii de ansamblu a ta ca un suflet.
 • Crearea demai multa iubire, bucurie, sanatate si bogatie in viata de zi cu zi.
 • Frica de moarte se va diminua sau disparea in timp ce tu te vei focaliza pe continuarea vietii de zi cu zi.
 • Invatarea a cum poti sa fii in pace cu a fi tu insuti.

Exista posibilitati nelimitate si resurse pentru descoperiri si constientizari interioare profunde. Fiecare persoana va gasi raspunsurile pe care le cauta in situatia ei specifica de viata.

Sesiunea de regresie in viata dintre vieti

Este important sa stii ca este necesara cel putin o sesiune de regresie in vieti anterioare inainte de regresia in viata dintre vieti. Acest lucru este menit a ne asigura ca problemele nerezolvate si blocajele sunt eliminate inainte de sesiunea in viata dintre vieti si astfel vei putea accesa nivelul de hipnoza necesar pentru a percepe amintirile si experientele “vietii dintre vieti”.

Regresia in viata dintre vieti (RVDV) este o regresie spirituala bazata pe colectarea de informatii si cunostinte, experimentarea sentimentulului de intoarcere “acasa”, impreuna cu diverse senzatii pe masura ce calatoresti prin niveluri de vibratie in care nu exista desitatea corpului uman. Invataturile si experienta sunt in focusul acestui proces mai degraba decat terapia in sine.

La ce sa te astepti de la o sesiune de RDVD
O sesiune de regresie in viata dintre vieti (RVDV) dureaza aproximativ 4 ore.

Din cauza lungimii de sesiune este recomandabil sa poarti haine confortabile. Avand in vedere nivelurile profunde ale hipnozei vei sta intins cu corpul sprijinit pe deplin. Temperatura corpului poate scadea astfel incat vei fi acoperit cu o patura pentru a-ti asigura confortul pe tot parcursul sesiunii.

Este important sa fii deschis la la oricare ar fi informatiile pe care Universul are sa ti le dezvaluie si oricare ar fi modalitatile prin care allege sa faca asta (clarvedere, clarcunistere, clarsimtire, clarauditie etc).

Chiar si in cele mai profunde niveluri ale hipnozei mintea ta constienta va fi inca prezent la un anumit nivel, se poate simti ca fiind un observator, surprins de evenimentele. Acest lucru este fara influenta asupra experientei. Terapeuult de regresie are la indemana suficiente cai si mijloace prin care poate testa, creste si sustine adancimea transei. Sarcina ta este doar aceea de a te abandona experientei.

Cum te pregatesti pentru o sesiune de RDVD
Gandeste-te la obiectivele tale pentru aceasta sesiune. Optiunile posibile includ scopul vietii tale actuale, progresul spiritual si karmic, de ce anumite evenimente s-au intamplat in viata ta, identificarea membrilor familiei de suflete care sunt impreuna cu tine in aceasta viata si intalnirea Ghidului Spiritual.

Este important sa pregatesti o lista cu 8 pana la 10 de persoane semnificative din viata ta care au avut un impact puternic asupra ta, pozitiv sau negativ. Trebuie sa mentionezi pentru fiecare relatia pe care o are cu tine si sa notezi trei adjective pentru fiecare. Exemplu: Maria – sora; protectoare, incurajatoare, aroganta.

Inainte de sesiunea de cel mai bine este sa fii odihnit, sa mananci o masa usoara si sa eviti consumul de cofeina si de lichide in exces.

Dupa sesiune este posibil sa fii obosit si mintea ta va continua, probabil, sa proceseze informatiile. Este recomandat sa iti planifici un timp de relaxare imediat dupa sesiune pentru a te putea odihni si reflecta.

Gasesti informatii despre sedintele individuale pe pagina Sesiuni de Regresie in Viata dintre Vieti. Orice alte alte intrebari referitoare la acest proces ai trimite-mi un e-mail si iti raspund cu drag. Daca ti-a placut acest articol sau daca consideri ca ai prieteni carora le-ar folosi sa il citeasca, te invit sa il distribui.

Iti multumesc,

Ruxandra

 

Update: Pentru ca mai multi dintre voi m-ati intrebat, gasiti aici detalii cu privire la sesiunile individuale de regresie in viata dintre vieti: https://ruxandrabulzan.ro/sesiuni-individuale/sesiuni-de-regresie-in-viatia-dintre-vieti/ 

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.