Dezvotare Personala

Povestea lui Sorin: Amintiri fizice transferate de la o viaţă la alta

L-am cunoscut pe Sorin într-un workshop pe care susţinut la Iași. Este tipul de bărbat care mereu a fost sănătos tun, dar de ceva vreme îl chinuia o inexplicabilă durere de genunchi. Investigațiile medicale nu au reușit să scoată la iveală sursa acesteia, deși erau momente în care durerile erau foarte puternice.

Intrat în regresie a simțit un frig năprasnic. Era iarnă, bătea viscolul, iar zăpada prin care pășea era foarte înaltă. Mergea cu greu. A observat că era bărbat, a intuit că se afla undeva la Polul Sud și știa că se deplasează spre casă.

În următoarea clipa a simțit din nou acea durere foarte puternică în zona genunchilor. Uitându-se la corpul lui a perceput că avea o haină lungă până deasupra genunchilor și niște cizme înalte care îi protejau picioarele până sub genunchi.

Simțea cum crivățul parcă trecea prin acea zonă a picioarelor prea puțin protejată de haine și pe măsură de înainta simțea cum frigul parcă îl tăia la nivelul genunchilor. Știa că foarte frecvent se deplasa pe jos în acele condiții meteo pe distanțe destul de lungi. Și parcă cu timpul starea genunchilor lui se agrava tot mai tare.

În următorul moment a ajuns acasă unde l-a întâmpinat soția lui și a putut să se adăpostească de frigul năprasnic, dar știa că a doua zi va fi nevoit să dea piept din nou cu acel ger și acel viscol.

Revenit din transă el a spus că a simțit în acele momente exact aceeași durere puternică care acum îi apare uneori fără niciun aparent motiv. Știa că acolo îi era sursa.

Ducem dintr-o viață în alta amintiri ale corpurilor fizice prin intermediul câmpului energetic. Acestea au nevoie să fie conștientizate apoi eliberate astfel încât actualul nostru corp fizic să fie liber de acea amprentă energetică și să nu mai manifeste niciun simptom corelat cu aceste amintiri.

Ulterior acestui proces durerea aceea de genunchi a dispărut ca și cum n-ar fi existat niciodată.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cum a fost tema acestei zile pentru tine?