0

Dezvoltare Personala

Nu știu ce se întâmplă căci oricâți bani aș face, nu pot economisi niciodată” spunea Cristi, un tânăr antreprenor inteligent, atunci când am început să discutăm pe subiectul tiparelor și provocărilor în relația cu banii Deși făcea foarte mulți bani, cumva reușea să îi risipească.

Intenția procesului a fost aceea ce a identifica când s-a format prima dată această convingere. În regresie s-a văzut ca fiind o femeie de vârstă medie, cu 3 copii și un soț abuziv. Făceau parte dintr-o clasă socială sub medie, iar salariul soțului era singurul lor venit, deoarece ea stătea acasă cu copiii.

Se săturase de acea viață plină de teroare și ar fi vrut să își părăsească soțul, dar nu putea deoarece nu avea unde să meargă și niciun ban. S-a decis atunci strângă câțiva bani, apoi să își ia copiii și să plece.

Cristi a rememorat cum o lungă perioadă s-a chinuit să pună deoparte câte ceva din banii pe care îi primea de la soț pentru cumpărăturile casei. Ori de câte ori avea niște bănuți, mergea și îi ascundea într-un loc știut doar de ea într-o peșteră din apropierea satului în care locuiau.

I-a luat destul de multă vreme, dar se apropia momentul când va fi avut puțina sumă de bani care să îi permită să lase în urma acea viață abuzivă.

A vizualizat momentul când, cu bucurie mergea să ascundă în locul ei secret încă niște bănuți, încurajându-se că mai este puțin. Ajunsă în peștera aceea a descoperit însă acolo o echipă de muncitori, iar agoniseala ei dispăruse complet.

A trăit atunci un moment de cumplită disperare; tot chinul ei fusese în zadar și avea sentimentul că este condamnată, căci nicicând nu va putea pleca așa cum sperase. Chinul ei de a strânge bani fusese zadarnic.

Și-a întipărit atunci, pe acel puternic fond emoțional, convingerea: „Nu are rost să strâng bani, căci oricum vor dispărea și nu mă voi putea bucura de ei”.

Cristi a putut vedea că aceasta convingere din subconștient creată cu zeci de ani în urmă îi dicta raportarea la bani de acum. Am lucrat pe vindecare și eliberarea acelei energii.

La câteva săptămâni după sesiunea noastră mi-a spus că, pentru prima dată în viață începuse să implementeze niște instrumente și obiceiuri financiare care deja dădeau rezultate.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol