0

Dezvoltare Personala

Diana este o tânără care și-a dorit să înțeleagă de ce are anumite provocări în aspectul financiar al vieții sale. Am condus regresia astfel încât să meargă în cea mai importantă și relevantă experiență anterioară pentru problema ei.

S-a perceput ca fiind în anul 1921 în Polonia. A observat în jurul său o atmosfera încărcată cu mobilă greoaie, covoare, umbră și frig. A perceput mediul ca fiind „neplăcut”.

Era un bărbat european de înălțime medie cu părul negru cu cărare într-o parte. Purta mustață și era îmbrăcat în costum. Se afla la un birou iar în fața sa a perceput o coadă formată din oameni care așteptau ca el să le dea salariile. Știa că este un funcționar.

Am trecut apoi la următorul moment și a simțit instant o stare de agitație, grabă și nesiguranță. S-a vizualizat în timp ce scotea dintr-un seif din perete mai multe teancuri de bani. Știa că trebuie să plece foarte repede.

Afara îl aștepta o femeie tânără, elegantă, îmbrăcată în negru, cu pălărie. A știu că este amanta sa cu care a ales să fugă. Simțea că nu o iubește, dar era atras de frumusețea și tinerețea ei.

Am trecut mai departe și a mers în momentul morții. Era afară pe o ambarcațiune. Singur. Privea valurile care se izbeau de barcă. Simțea că este pe moarte deși parcă nu avea sânge pe corp. Intuitiv știa că a fost otrăvit cu prafuri puse în vin. Știa că femeia cu care plecase făcuse asta.

Nu mai am nimic la mine” a spus. Simțea o mare tristețe și dezamăgire. Avea chiar un oarecare dezgust față de modul în care și-a ales sfârșitul.

Gândul cu care a părăsit acea viață a fost: „Când ai bani, permite-ți să te bucuri de ei, tu și cei dragi. Banii vin și pleacă, așa și viața. Dacă vrei să faci ceva cu ei, fă în acel moment pentru că poate nu mai apuci”.

Tiparul pe care îl alesese inconștient în viața aceasta era acela de a nu strânge niciodată bani, de a-i face să circule, iar astfel niciodată banii nu rămâneau la ea. La nivel subconștient era o formă de protecție, căci în Polonia anului 1921 acea femeie tânără îl otrăvise pe funcționar pentru a-i lua banii.

După vindecarea și integrarea acestei experienţe trecute, Diana a început încet să adune economii și să se simtă în siguranță.

Purtăm în sufletul nostru amintirea unor evenimente ce ne-au rănit și la nivel subconștient dezvoltăm anumite programe astfel încât să nu mai ajungem nicicând în situații similare. Dacă o dată, sau poate de mai multe ori, ai fost ucis pentru bani este foarte posibil ca prin programele pe baza cărora acționează, subconștientul tău să se asigure că nu vei mai avea bani astfel încât să nu mai fii în pericol.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol