Dezvotare Personala

Exerciţiu de curăţare şi protecţie energetică

Exercitu-de-curatare-si-protectie-energetica

Ţi s-a întâmplat să mergi într-un loc aglomerat și să simţi imediat cum parcă te-ai împovărat? Sau poate, te-ai întâlnit cu o persoană care parcă ţi-a păsat fricile și preocupările tale? Sau te-ai surprins având anumite gânduri care parcă nu-ţi aparţineau?

Acestea sunt doar câteva dintre manifestările care apar în momentul în care ne expunem unor energii de vibraţie joasă şi preluării lor în spaţiul nostru.

Atunci când simți astfel de stări te invit să faci exercițiul de mai jos.

Etapele procesului:

  1. Aşează-te într-o poziţie confortabilă, undeva unde să nu te deranjeze nimeni.
  2. Inspiră, expiră. Fii prezent la respiraţia ta și mergi cu atenţia în centru inimii tale.
  3. Vizualizează cum o cascadă de lumină cade deasupra ta şi aceasta lumină curăţă şi îndepărtează din spaţiul tău orice forma de energie de vibraţie joasă pe care ai preluat-o. Şi observa cum se simte acest proces de curăţare și purificare. Rămâi câteva clipe aici.
  4. Imaginează-ţi apoi, de jur împrejurul tău un glob de lumină transparentă şi emite intenţia în Univers ca acest glob de lumină transparentă să țină la distanţă de tine tot ceea ce este în dezacord cu Binele tău Suprem. În acelaşi timp acest glob permite ca toate energiile pe care a sosit timpul și eşti gata să le eliberezi să fie eliberate în cel mai elevat şi armonios mod. Vizualizează acest glob de lumină transparentă şi observă cum se simte să ştii ce eşti protejat.
  5. Mulţumeşte lui Dumnezeu (Atoatecreatorului/Universului/Energiei Sursă sau oricare este numele pe care tu îl foloseşti pentru Sursă Supremă) şi tuturor entităţilor de lumină care te sprijină.
  6. Revino în momentul prezent aducând cu tine energia de linişte şi siguranţă. Permite-ţi să trăieşti întreaga zi din acest spaţiu.

Dacă ai o practică meditativă în viaţa ta (ceea ce îţi recomand cu drag) poţi integra acest scurt exerciţiu în meditaţiile tale.

Alegerea mea este să îl fac de 2 ori/zi – dimineaţa şi seară. O data ce vei învăţa procesul vei putea observa că el durează foarte puţin şi ai putea să îl găseşti că fiind foarte eficient.

În viaţa mea am extins acest exerciţiu. În prezent aplic acest ritual de curăţare și protecţie nu doar pentru mine ci și pentru fiul meu deoarece este încă mic şi nu a învăţat să în facă singur. Puteţi face acest lucru pentru copii voştri mici, dar pentru cei mari și adulţi aveţi nevoie de acordul lor.

Este important ca şi spaţiul în care trăim să fie curăţat şi protejat energetic. Astfel eu folosesc acest exerciţiu zilnic pentru casa în care locuim, pentru spaţiul în care este situat biroul meu și pentru maşină.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cum a fost tema acestei zile pentru tine?