Dezvoltare Personala

În urma cu vreo 9 ani m-am înscris la un curs care se întindea pe o perioada lungă dedicat în principal regresiilor. Citind programa diverselor module care urmau să aibă loc am regăsit unul dedicat eliberării de entităţi ataşate. Jumate din mine a zâmbit, cealaltă i-a declarat “puţin duşi”. Ezoterism, ezoterism dar parcă este cam prea mult:)) Am decis că atunci când va sosi momentul voi lipsi de la acel modul fără sens.

Între timp, au început să îmi ajungă în mână “întâmplător” diverse cărţi și materiale pe aceeaşi tema a eliberării entităţilor ataşate. Am înţeles informaţia, dar am decis că este prea mult pentru mine – nu voi face NICIODATĂ asta căci nu-i de mine.

Şi Dumnezeu are uneori aşa un simt al umorului… În timpul unuia dintre modulele mele de pregătire pentru terapia prin regresie, într-unul din exerciţii a venit momentul să lucrez ca şi terapeut pentru una dintre colegele mele pentru vindecarea unei probleme din trecut. Simplu. Uşor. Lejer. Doar fac asta toată ziua – credeam eu.

Am început să lucrez cu colega mea și curând mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Procesul era foarte anevoios (deşi ea era obişnuită cu tipul asta de terapie) și mai era ceva acolo, dar nu ştiam ce. La un moment dat am decis să profit de opţiunea de a apela la traineri și l-am chemat pe unul dintre ei. A durat probabil câteva zeci de secunde până când Andy m-a întrebat dacă am verificat dacă există entităţi ataşate.

I-am zis că nu și nici nu pot şi nici nu știu şi nici nu vreau să fac asta. A zâmbit. A verificat el întâi cu pendulul apoi cerând răspunsuri ideomotorii de la subconştientul clientei. Şi evident că erau. Nu 1, ci 2. Şi ambele aveau nevoie să vorbească înainte să fie eliberate.

Ştiam procesul teoretic dar tot mi se părea că cineva acolo sus face glume cu mine. Decisesem deja că nu vreau să mă implic în asta.

Am stat lângă mentorul meu în timp ce al a vorbit cu prima entitate și am simţit ce înseamnă să te adresezi acestor spirite dintr-un spaţiu de iubire și să fii ferm în acelaşi timp. După aproximativ 20 de minute, spiritul a fost eliberat în lumină.

Atunci când a finalizat acest proces, a invitat cel de-al doilea spirit să vină să vorbească și de îndată ce acesta a apărut şi s-a prezentat cu numele de “Sam”, Andy s-a ridicat de pe scaunul aflat lângă clientă și m-a întrebat dacă pot conduce eu procesul. Şi în timp ce parcă fiecare celulă din mine urla “Nuuu” m-am auzit spunând un firesc “Da” și m-am observat aşezându-mă de acel scaun.

Apoi a urmat unul dintre cele mai frumoase procese pe care eu le-am condus vreodată. A dispărut orice poveste, orice urma de teamă și mă fost ghidată într-un mod atât de armonios… Am vorbit cu Sam despre momentul în care s-a alăturat clientei mele, ce l-a atras la ea și ce are nevoie că să poate pleca mai departe. Şi a fost atât de frumos momentul în care s-a ridicat în lumină împăcat. Am continuat apoi procesul terapeutic necesar cu colega mea.

Am simţit că a fost una dintre cele mai valoroase experienţe ale mele. Am primit din nou confirmarea că lucrurile se întâmplă aşa cum este important să se întâmple, la momentul potrivit şi în modul potrivit. Și că cineva acolo sus ştie să orchestreze perfect tot ceea ce este necesar că eu să învăţ şi să trăiesc ceea ce este important pentru sufletul meu şi pentru misiunea mea.

Am condus de atunci numeroase procese de eliberare a unor entităţi ataşate și am văzut transformări.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.