Dezvoltare Personala

Înainte de a vorbi despre aceste lucruri aş vrea să clarific câteva aspecte esenţiale.

Folosesc cuvântul “entitate” pentru a defini orice forma de energie străină “gazdei” care intra în spaţiul acesteia şi o influenţează.

Entităţile o data intrate în spaţiul unei persoane (foarte marea lor majoritate) nu mai pot ieşi dacă nu primesc ajutor. Majoritatea dintre ele sunt dornice să plece, dar nu ştiu şi nu pot să o facă.

Atât gazda cât și entitatea (entităţile) prezentă (-este) au nevoie ca acest proces de eliberare să fie abordat cu iubire, să fie făcut cu armonie, din cea mai înaltă vibraţie şi în cel mai elevat mod.

Majoritatea acestor entităţi sunt în suferinţă şi au nevoie să simtă (poate pentru prima data în toată existenţa lor) energia iubirii.

Ele pot fi eliberate, doar dacă persoana “gazdă” vrea să le lase să plece. În caz contrar, persoana le poate chema energetic înapoi.

Dacă persona “gazdă” îşi exprimă dorinţa că entitatea să plece din spaţiul sau, dorinţa ei va fi mereu respectată şi entitatea trebuie să plece.

Există 4 forme de ataşament al unei entităţi faţă de o persoana:

 1. Umbrirea (shadowing) – este o relaţie slabă în care entitatea se afla în afara aurei persoanei, dar sta în apropiere influenţând-o uşor uneori.
 2. Opresiunea – este termenul folosit atunci când entitatea se afla în aura persoanei, afectând-o emotional într-o oarecare măsură.
 3. Obsesia – este starea în care entitatea a intrat în corpul fizic al persoanei aducând cu ea propriile emoţii, gânduri, obiceiuri și implementându-le astfel încât gazda le trăieşte că şi cum ar fi ale sale. Doar în momentul în care spiritul este eliberat persoana realizează că anumite emoţii și gânduri nu îi aparţin.
 4. Posesia – apare atunci când entitatea care a invadat, împinge la o parte personalitatea gazdei, preluând controlul complet al corpului, manifestându-şi astfel propriile comportamente și folosind propriile cuvinte. Poate există o alternanţă între posesie şi obsesie.

Cele mai frecvente forme care se întâlnesc sunt cea a obsesiei și apoi opresiunea. Posesia apare extrem extrem de rar.

De ce se ataşează aceste entităţi de spaţiul anumitor oameni? Tendinţa este aceea de a atrage spirite care rezonează într-o anumită forma cu emoţiile, gândurile, nevoile, viciile sau problemele noastre. Cele mai frecvente situaţii în care entităţile se ataşează în spaţiul unei persoane:

 1. Am întâlnit adesea entităţi care s-au ataşat de o persoană cu scopul de a o ajută, proteja. Este adesea cazul copiilor sau oamenilor în diferite momente de vulnerabilitate care păreau a avea nevoie de sprijin. Este însă important de menţionat că deşi aceste entităţi în anumite momente pot ajuta gazda, acest tip de relaţie nu este benefic pentru nici unul dintre ei, deoarece “invadatorul” se hrăneşte cu energia persoanei și o data cu protecţia aduce în sistemul omului și diverse blocaje.
 2. De asemenea, este frecventă situaţia în care un om care trăieşte foarte intens o anumită emoţie de vibraţie joasă (frica, ură, furie, lăcomie, invidie, gelozie etc.) sau care este agresiv sau are o mare dorinţă de răzbunare să atragă în câmpul sau o entitate care are aceeaşi trăiri și care în acest fel reuşeşte să se exprime și să se hrănească cu aceste energii joase prin gazdă. O data cu ataşarea entităţii adesea aceste trăiri/emoţii/atitudini/comportamente se accentuează.
 3. O alta situaţie relativ frecventă este cea a sufletelor copiilor avortaţi care rămân ataşaţi de mama (uneori se pot ataşa în spaţiul tatălui). Adesea această relaţie este întreţinută de sentimentul de vinovăţie sau de durere al persoanei.
 4. Uneori aceste spirite care se ataşează sunt anumite suflete cu care omul în spaţiul căruia intra a lăsat nişte probleme nerezolvate în alta viaţă.
 5. Problemele de sănătate severă, operaţiile, transfuziile de sânge și organe cauzează adeseori o protecţie energetică foarte scăzută și favorizează ataşarea entităţilor.
 6. Uneori, o entitate cu o mare sete de putere şi control poate găsi o persoana foarte puternică care datorită circumstanţelor dintr-un anumit moment (anumite momente de teamă sau emoţii de vibraţie joasă) are câmpul de protecţie slăbit. Astfel spiritul respectiv reuşeşte să pătrundă cu scopul de a se bucura de puterea gazdei.
 7. Am mai întâlnit situaţia în care anumite persoane (de obicei în perioada adolescenţei) au încercat diverse practici de magie auzite sau citite, de regulă în joacă, şi au invitat anumite entităţi care au luat acest lucru în serios – au venit şi nu au mai plecat.
 8. Anumiţi oameni au anumite contracte din această viaţă sau din altele care includ anumite datorii sau probleme nerezolvate care duc la ataşarea unui spirit.
 9. Câteodată terapeuţii, cu precădere cei care au chemare în zona eliberării entităţilor au nevoie să treacă prin aceasta experiență pentru a putea înţelege și a susţine oamenii cu care urmează să lucreze şi, de asemenea, de a conştientiza că nu are nici un motiv de teamă.
 10. Uneori este suficient că persoana respectiva să se fi aflat într-un anumit loc, la un anumit timp cu protecţia slăbită și o anumite entitate să folosească aceasta oportunitate ca cea mai la îndemână. Cu precădere spitalele, cimitirele și barurile în care se consumă mult alcool favorizează aceasta situaţie.

Este important mereu ce anume a atras entitatea respectiva în câmpul persoanei, astfel încât acel aspect să poată fi rezolvat şi completat. Întotdeauna există un ceva din interiorul persoanei care le permite să se atașeze.

Pe lângă spiritele persoanelor a căror corp fizic a decedat şi care au rămas prinse între planuri mai există și alte forme de entităţi care se pot ataşa în spaţiul oamenilor.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.