Introducere în Hipnoza Ericksoniană și Terapia prin Regresie

Acest workshop este o călătorie fascinantă în lumea minții umane și a vindecării. Hipnoza Ericksoniană utilizează limbajul subtil și metaforele pentru a accesa subconștientul în scopuri terapeutice, iar terapia prin regresie implică călătoria în trecutpentru a explora și rezolva probleme sau traume din viața curentă sau vieți anterioare.

Hipnoza Ericksoniană este o tehnică remarcabilă de reprogramare a subconștientului prin intermediul sugestiilor. Această formă de hipnoză se concentrează pe utilizarea limbajului subtil, metaforelor și comunicării indirecte pentru a accesa și influența profund subconștientul unei persoane.

Prin intermediul acestui proces, poți reconfigura gândurile, credințele și comportamentele care afectează viața unuei persoane în mod negativ viața.

Cu ajutorul sugestiilor, hipnoza Ericksoniană oferă posibilitatea de a elimina blocajele și de a crea schimbări pozitive durabile, fiind de ajutor în atingerea obiectivelor și îmbunătățorea calitatății vieții în mod semnificativ. Este o tehnică puternică și respectuoasă, care explorează potențialul extraordinar al minții umane.

Terapia prin regresie este o metodă terapeutică foarte puternică, care poate genera rezultate uimitoare în viața clientului. Prin intermediul ei căutăm sursa unei probleme prezente în viața clientului, indiferent dacă aceasta există în copilăria curentă, perioda intreuterină, într-o viață anterioară sau este preluată pe linie genetică. Ne focalizăm nu numai pe înțelegere, ci mai ales pe vindecarea rănilor din trecut.

Prin terapia prin regresia in vieti anterioare este posibil să:

 • Afli de ce te confrunți cu anumite probleme în viața ta și rezolvând sursa acestora să îți transformi realitatea curentă;
 • Îți transformi relațiile semnificative, inclusiv realția cu tine însuți;
 • Îți recreezi în mod conștient și constructiv viitorului așa cum îl vrei – plecând de la noi programe, credințe, convngeri care te sprijină;
 • Diminuezi și chiar elimini frica de moarte;
 • Înțelegi, vindeci și rezolvi traume vechi pe care înca le porți și care îți influențează viața de la nivel subconștient;
 • Elimini durerile și senzațiile fizice somatice prin descoperirea și rezolvarea cauzei de bază;
 • Identifici modele recurente disfuncționale pe care le recreezi în fiecare zi și descoperi cum să le schimbi;
 • Vindeci amintiri dureroase;
 • Recunoști prieteni din trecut și suflete pereche.

În timpul orelor petrecute împreună vom discuta despre:

 • Ce este hipnoterapia și terapia prin regresie;
 • Cu ce sunt ele diferite față de alte tipuri de psihoterapie / terapii alteranative / procese spirituale;
 • Cui se adresează aceste tipuri de terapie;
 • Care sunt problemele care se pot rezolva prin aceaste forme terapeutice și în cât timp;
 • Cine poate să devină hipnoterapeut/terapeut prin regresie;
 • Ce înseamnă o formare în hipnoză și una în terapia prin regresie – programa, ore, supervizare, diplome etc.

Cea mai bună modalitate de a te familiariza cu acest tip de terapie este aceea de a o experimenta personal. Astfel, te invit la un workshop introductiv online despre terapia prin regresie.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
560 lei
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.