0

Reconectează-te cu Ghidul tău Spiritual

Suntem ființe spirituale aflate pe Pământ într-o călătorie menită să ne sprijine evoluția. Dar asta știi deja.

Dacă această pagină a ajuns într-un fel sau altul la tine, probabil ești și tu în căutarea unor răspunsuri care îți pare că întârzie să apară. Adevărul este că răspunsurile vin mereu, doar că noi nu știm de multe ori să le vedem și să le înțelegem.

În toată această experiență umană avem alături de noi ființe de lumină dornice să ne ajute și să ne îndrume, dar pentru ca aceste ființe pline de iubire să intervină în viața noastră este nevoie ca noi să le invităm și să le cerem ajutorul.

Fiecare dintre noi avem un ghid spiritual, un spirit evoluat înțelept care ne este alături în tot acest proces de evoluție.

Rolul său înainte ca noi să revenim pe Pământ este să ne sprijine în a lua deciziile cele mai potrivite în ceea ce privește alegerea:

  • lecțiilor pe care vrem să le învățăm;
  • experiențelor pe care urmează să le trăim;
  • familiei în care să ne naștem;
  • sufletelor care ne vor sprijini (într-un fel sau altul) să ne asumăm lecțiile.

La sfârșitul vieții tot el este cel care ne întâmpină primul în planurile superioare și împreună cu care ne facem bilanțul vieții ce tocmai a trecut. Vestea minunată este că și în timp ce ne aflăm în experiența umană el este prezent. Vrea și poate să ne ajute în drumul nostru.

Deși poate ai uitat, tu ai deja o puternică legătură cu ghidul tău spiritual. Tocmai de aceea te invit la un workshop experiențial în care să te reconectezi la această minunată ființă care așteaptă să-ți ofere toată iubirea necondiționată și înțelepciunea sa. Un workshop în care să îți reiei legătura cu ghidul tău spiritual.

Vom vorbi puțin despre ghidul spiritual, apoi vom face o meditație ghidată de reconectare în care să îl redescoperi, să-i simți prezența și să ceri acele răspunsuri pe care tu le cauți.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol