0

Workshop Experiențial – Darurile și misiunea spirituală

Fiecare dintre noi am venit în această viață cu o misiune clară și cu tolbă de daruri cerești care să ne ajute în a ne împlini misiunea.

Cultura și societatea în care am ales să ne naștem ne-a determinat pe mulți să facem alegeri ”logice” și să ne uităm complet chemarea atunci când am ales în adolescență drumul profesional. Însă o dată cu ridicarea vibrației Pământului mulți ne trezim și ne întoarcem către drumul nostru.

În această categorie văd adesea oameni care, trezindu-se din iluzia ego-ului au conștientizat că sunt aici pentru a-i servi dintr-o vibrație înaltă pe ceilalți. Și au ales să schimbe macazul 🙂 Eu cu siguranță mă regăsesc în acest scenariu. Dacă te regăsești și tu, acesta este un workshop special pentru tine.

Alegerea de a-ți urma chemarea este primul pas, dar nicidecum ultimul pentru că adesea pe această cale ne poticnim de lucruri nerezolvate în noi și uneori percepem drumul greu, anevoios. Mulți dintre noi avem (conștient sau inconștient) frici în a ne expune, alții avem blocaje în a atrage spre noi clienții potriviți, altora le e greu să ceară să fie corect recompensați financiar pentru munca lor, alții nu sunt siguri că direcția este cea potrivită … și lista poate continua.

Sunt 9 ani de când formez terapeuți. Mi-au trecut prin mână sute de cursanți și pe fiecare dintre ei îl port încă în inimă. Am lucrat de-a lungul timpului în cabinet cu mulți psihologi, psihoterapeuți, terapeuți de tot felul. I-am văzut pe fiecare în parte crescând și, în timp ce sunt foarte mândră de fiecare dintre ei, le-am văzut provocările, blocajele, frământările, dubiile, victoriile.

Am creat acest acest workshop special cu gândul la toți terapeuții pe care îi cunosc și cu gândul la drumul meu personal.

Iată ce vom face în orele pe care le vom petrece împreună:

 • vorbim despre ce este cu adevărat hipnoza;
 • învățăm cum funcționează regresia în vieți anterioare;
 • discutăm despre provocările psihologilor, psihoterapeuților, terapeuților spirituali;
 • facem o regresie în acea viață anterioară la sursa fricilor de a-ți manifesta darurile spirituale;
 • facem o regresie în acea viață anterioară la sursa blocajelor de a manifesta clienții potriviți;
 • parcurgem o meditație ghidată de întâlnire cu Ghidul Spiritual în care vei putea afla care sunt darurile cu care ai venit în această viață și care sunt mesajele din vibrație înaltă pentru tine la acest moment;

Este un proces în care vei putea dizolva blocaje care te împiedică să-ți împlinești misiunea și vei putea primi răspunsuri la întrebările tale.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
680,00 RON
  0
  Coșul dvs
  Coșul tău este gol