0

Workshop Avansat de Hipnoză – TERAPIA PĂRȚILOR

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

De exemplu, în cazul unui client care vrea să slăbească dar continuă să aibă o dietă care îi sabotează această dorință este vorba despre cel puțin 2 părți interioare: una care vrea să obțină o greutate/formă a corpului mai bună și alta care îl face să mănânce compulsiv.

Folosind terapia părților aflăm motivațiile fiecărei părți și ajungem la o rezoluție astfel încât clientul să obțină mai ușor ceea ce își dorește.

Terapia Părților stă, de altfel, la baza altor tehnici ce au fost elaborate cum ar fi Terapia Copiului Interior sau Eliberarea de Spirite Atașate, fiind astfel foarte utilă în procesele terapeutice asociate regresiei.

Workshopul va avea loc online, în zilele 3-4 octombrie 2023 și va include atât parte teoretică, cât și exerciții în grupuri.

Vom învăța în cele 2 zile împreună:

 • Ce este Terapia Părților;
 • Când este utilă a fi folosită în lucrul cu clienții;
 • Cum aplici terapia părților;
 • Procesul în 11 pași de lucru cu terapia părților;
 • Cum explici clienților terapia părților;
 • Importanța păstrării rolului de meditator imparțial;
 • Evitarea leading-ului și consecințele acestuia;
 • Lucru supervizat în grupe folosind Terapia Părților.

Tot acest program este instruit sub egida Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie, în limba română, de către Psih. & Hip. Ruxandra Bulzan.

Este necesar să fi parcurs anterior cursul de bază de Hipnoză Ericksoniană.

 

Workshopul se desfășoară LIVE online în perioada 03-04 octombrie (09:30 – 17:00). Include atât parte teoretică, cât și exerciții în grupuri supervizate.

Taxa de curs este 395 euro. Avansul este de 50%. Pentru a te înscrie completează formularul de mai jos.

La finalul cursului participanții primesc diplomă din partea Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie.

Statusul curent
Pre-comanda
Preț
1.950,00 RON
  0
  Coșul dvs
  Coșul tău este gol