0

Webinar Gratuit LIVE – Despre Psihologie și Spiritualitate

Primesc foarte des pe diferite canale de comunicare întrebări legate de hipnoză, psihologie, spiritualitate și extrem de rar reușesc să răspund la fiecare dintre ele. Conștientizez că majoritatea dintre ele sunt întrebări pertinente și firești pe care mulți oameni le au chiar și dacă nu le verbalizează.

Ne întâlnim Vineri, 21 Decembrie de la ora 17:00 să dicutăm despre ce simți tu că este important pentru tine în perioada aceasta. Webinarul este gratuit și disponibil oricui.

După câțiva ani de pauză, acum am decis să reiau transmisiunile video în care să răpund întrebărilor tale din această sferă.

Îți voi oferi cu drag adevărul meu de azi așa cum l-am înțeles din tot ceea ce am studiat, din lucrul cu clienții și cursanții mei, din conversațiile cu cei ce îmi sunt mentori și din propriile procese interioare și te voi invita să asculți cu inima și mintea deschise, apoi să alegi ce rezonează cu tine.

Dat fiind că webinarul este online, vei putea participa de oriunde ai fi în lumea asta mare și frumosă.

Tot ce ai nevoie este un telefon/tabletă/laptop și conexiune la internet.

Dacă ai o întrebare legată de psihologie sau spiritualitate, te rog scrie-o în formularul de mai jos împreună cu datele tale de înscriere.

Acest webinar este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.

Statusul curent
Neînscris
Preț
Gratuit
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol