0

Vindecarea Relației cu Tatăl

Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evoluția sufletului.

Pentru bărbați, relația cu tatăl este menită să le aducă modelul masculin de urmat, să le arate cum se manifestă energia masculină, cum se gestionează relațiile din prisma masculină și cum este potrivit să fie. Adesea însă acest „model” este departe de ceea ce este menit să fie.

Pentru femei, relația cu tatăl dictează modul în care ele își vor alege partenerii. Alegerea se face cel mai frecvent inconștient. În funcție de cum a perceput femeia relația cu tatăl său ea va alege fie parteneri identici (căutând tatăl pe care l-a avut), fie va alege bărbați complet diferiți (căutând tatăl pe care și l-ar fi dorit).

Relația cu tatăl dictează modul în care putem să ne conectăm și să ne încredem în Dumnezeu.

Pentru a trăi o viață în armonie avem nevoie să ne întoarcem conștient spre aceste relații, să le vindecăm, să aducem completare și împăcare.

Te invit la un proces special de vindecare a relației cu tatăl tău care se va desfășura sub forma unui program online astfel încât să îl poți parcurge în ritmul și timpul tău, în liniștea casei tale.

Figura paternă și implicit relația cu aceasta modelează tiparele comportamentale și de relație pentru ambele sexe, creează convingeri subconștiente și atrage în viață tipare repetitive.

Programul „Vindecarea Relației cu Tatăl” este un program online care se întinde pe parcursul a 6 zile.

Timp de 6 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute în vindecarea aspectelor rămase nerezolvate și rearmonizarea relației cu tatăl tău.

Am creat de asemnea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor.

De asemenea în prima zi voi sustine un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebari. Acest webinar va fi susținut de la ora 19:00 (ora Romaniei) și va fi înregistrat astfel încat să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent luni.

Vom începe această călătorie împreună vineri, 05 Mai.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale stiind că ai alaturi un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

1

Webinar
Întrebări/Răspunsuri

2

Exercițiu de Introspecție
Relația cu tatăl

3

Meditație Ghidată
Regresie în Viața Anterioară cea mai relevantă pentru relația cu tatăl

4

Meditație Ghidată
Proces de vindecare a Copilului Interior care va adresa relația cu tatăl în copilăria curentă și perioada intrauterină

5

Meditație Ghidată
Regresie în Viața dintre Vieți la contractul între suflete cu tatăl

6

Meditație ghidată
Conectarea și împăcarea cu Energia Paternă și Energia Divină.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

Iată ce spun câteva persoane care au lucrat cu Ruxandra:

Anca P.

” Multumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sambata impreuna: s-au deblocat multe si dupa cum ai mentionat si de la despartirea noastra pana acum s-au deblocat multe si am primit multe informatii/idei de la „prietenii” nostri cu aripioare, deci Doamne ajuta mai departe […] ”

Cristi Z.

„ Pt. mine este pt. prima data cand particip la un astfel de workshop. Ieri m-am simtit cand bine cand coplesita de unele emotii. Relatia cu mama biologica este si a fost inexistenta – adica am vazut-o de vre-o 4 ori in viata mea. In schimb traieste mama care m-a crescut am vb. cu ea la telefon si totul a fost super Ok. Procesul de iertare cu ea este in plina desfasurare si vreau sa o accept si sa o inteleg asa cum e. […] ”

Alina P.

”Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”, m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ”

Beatrice T.

”Duminică am fost în vizită la tatăl meu, la țară. A fost pentru prima dată când i-am oferit iubire cu adevărat, fără resentimente, fără întrebări, doar o iubire pură. Mulțumesc mult Ruxandra Bulzan pentru starea frumoasă pe care o am față de tatăl meu.”
Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 21 ianuarie primești o reducere de 20 %, astfel tariful cursului este 232 lei (aprox 38 lei/zi).

Statusul curent
Neînscris
Preț
2̶9̶0̶ ̶l̶e̶i̶ 👉🏼 232,00 lei
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol