0

Vindecarea Relației cu Mama

Vindecarea Relației cu Mama – PO - 2022

Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoarece acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului, învățarea lecțiilor de viață și împlinirea misiunii personale.

Pentru a trăi o viață în armonie avem nevoie să ne întoarcem cu conștiența spre aceste relații, să le vindecăm, să aducem completare și împăcare.

În psihologie se vorbește foarte mult despre modul în care relația cu mama influențează decisiv dezvoltarea emoționala (si nu numai) a copilului și ulterior modul adultului de a se raporta la viață, la oameni, la Dumnezeu în funcție de felul în care a decurs această relație.

Daca ar fi să întrebi o mare de oameni câti dintre ei au o relație armonioasă cu cea care le-a dat viata… răspusnul îl cam bănuim cu toții. 

Purtăm atât de mute răni din relațiile cu mamele noastre… din viețile trecute precum și din perioada intrauterină si copilăria acestei vieți.

Poate ai simțit mereu că între voi este ca un zid sau poate ai simțit că nu te înțelege sau poate ți-ai dorit să ai o alta relatie cu ea și n-ai știu niciodată cum să te apropii.

Poate îți doresti să întelegi diverse aspecte sau poate vrei doar să simți armonie între voi.

Despre redare videouri Vindecarea Relației cu Mama – PO - 2022

Programul „ Vindecarea Relației cu Mama” este un program online care se întinde pe parcursul a 6 zile.

Timp de 6 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute în rearmonizarea relației cu mama ta.

Am creat de asemnea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor.

De asemenea în prima zi voi sustine un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebari. Acest webinar va fi susținut live de la ora 19:00 (ora Romaniei) și va fi înregistrat astfel încat să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent live.

Vom începe această călătorie împreună miercuri, 05 Aprilie.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale stiind că ai alaturi un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține. Zilnic vei primi de la mine o temă prin email pe care o poți face când decizi tu. (NU există un program fix de care să depinzi). Toate materialele pot fi descărcate astfel ele rămân ale tale și ai acces nelimitat la ele.

1

Webinar
Întrebări/Răspunsuri

2

Exercițiu de Introspecție
Relația cu Mama

3

Meditație Ghidată
Regresie în Viața Anterioară cea mai relevantă pentru Relația cu Mama

4

Meditație Ghidată
Proces de Vindecare a Copilului Interior care va adresa Relația cu Mama în Copilaria Curenta și Perioada Intrauterină

5

Meditație Ghidată
Regresie în Viața dintre Vieți la Contractual Între Suflete cu Mama

6

Meditație ghidată
Conectarea și împăcarea cu Energia Maternă Universală.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.

Iată ce spun câteva persoane care au parcurs un program online similar ”Vindecarea Relației cu Tatăl”, împreună cu Ruxandra:

Anca P.

” Multumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sambata impreuna: s-au deblocat multe si dupa cum ai mentionat si de la despartirea noastra pana acum s-au deblocat multe si am primit multe informatii/idei de la „prietenii” nostri cu aripioare, deci Doamne ajuta mai departe […] ”

Cristi Z.

„ Pt. mine este pt. prima data cand particip la un astfel de workshop. Ieri m-am simtit cand bine cand coplesita de unele emotii. Relatia cu mama biologica este si a fost inexistenta – adica am vazut-o de vre-o 4 ori in viata mea. In schimb traieste mama care m-a crescut am vb. cu ea la telefon si totul a fost super Ok. Procesul de iertare cu ea este in plina desfasurare si vreau sa o accept si sa o inteleg asa cum e. […] ”

Alina P.

”Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”, m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ”Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 17 decembie primești o reducere de 20 %, astfel tariful cursului este 232 lei (aprox 38 lei/zi).

.

 
Statusul curent
Neînscris
Preț
290̶ ̶l̶e̶i̶ 👉🏼 232,00 lei
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol