Trăiește-ți Misiunea

Traieste-ti Misiunea

Trăim o perioadă binecuvântată în care vibrația Pământului ne determină pe tot mai mulți la trezire și ne ridică întrebări existențiale.

Este ușor să observi cum tot mai mulți oameni se desprind de iluzia efemerității, conștientizează că suntem mult mai mult decât am fost făcuți să credem și caută răspunsuri dincolo de acest plan fizic limitat.

Observ cu bucurie cum o dată ce înțeleg că sunt mai mult decât corpul lor fizic, se intensifică preocuparea oamenilor cu privire la misiunea în această viață. Este ca și cum tot mai mulți oameni își caută sensul profund, rațiunea pentru care sufletele lor au ales să vină în această întrupare.

Scopul nostru trebuie să fie ceva mai mult decât a ne trezi dimineața, a ne petrece ore nesfârșite într-un job care ne stafidește pentru a ne întoarce târziu la casele noastre și a umple în weekend-uri coșurile supermarketurilor cu alimente care ne otrăvesc corpul. Ar fi prea sadic din partea Universului să ne zbatem să muncim în așteptarea unei morți fără sens.

 

Cred cu tărie că suntem aici pentru a lăsa ceva în urmă, pentru a crește spiritual și a lăsa lumea un pic mai bună în urma noastră.

Cred, de asemenea, că sunt unul dintre oamenii binecuvântați deoarece am avut „norocul” de a fi condusă către ceea ce simt că este misiunea vieții mele. Știu cum se simte să te trezești în fiecare dimineață cu sentimentul că ai cel mai grozav job din Univers. Știu cum se simte la sfârșitul zilei, deși uneori oboseala e acolo, să experimentezi împlinirea de a fi făcut o diferență prin munca ta.

 

Dar nu a fost mereu așa. Au fost ani buni în care bucuria a lipsit din activitatea mea profesională zilnică, când job-ul era doar un mijloc de supraviețuire în timp ce eram captivă într-o rutină care părea că îmi înghite anii și viața.

Știu cum se simte să te întrebi cu dezamăgire și tristețe dacă asta e tot. Acesta este motivul pentru care am creat acest program online. Scopul lui este să te ducă mai aproape de scopul vieții tale și de o existență trăită cu bucurie și împlinire.

Programul „Trăiește-ți Misiunea” este un program online care se întinde pe parcursul a 15 zile.

Timp de 15 zile vei avea zilnic meditații ghidate înregistrate și exerciții care să te ajute în descoperirea misiunii tale.

Am creat de asemenea, un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împărtăși experiența lor.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

De asemenea, în decursul celor 15 zile vei urmării  2 webinarii în care îți voi oferi informații suplimentare. 

Întregul program cu toate materialele lui îți vor rămâne disponibile pe contul tău pe termen nelimitat și te vei putea întoarce la ele de oricâte ori simți.

1

Webinar 1 & Meditație de conectare cu Sinele Superior

2

Regresie pentru identificarea Scopului Vieții

3

Introspecție – Clarificarea misiunii

4

Vision Board

5

Meditație – Comunicare cu Ghidul Spiritual

6

Introspecție – Aspecte pentru care sunt recunoscător în job-ul meu actual

7

Introspecție – Provocări pe care le percep în a merge pe calea misiunii mele

8

Meditație de iertare

9

Regresie pentru curățarea blocajelor care mă împiedică în misiunea mea

10

Meditație – 5 elemente pentru eliberarea fricii

11

Introspecție – Scrisoare de încheiere și Progresie într-o viață împlinită

12

Exercițiu – Puterea prezentului

13

Introspecție – Cum mă simt când îmi trăiesc misiunea

14

Meditație – Recunoștință pentru o viață împlinită

15

Webinar 2 & Introspecție – Acțiuni de întreprins

Dacă îți dorești și tu să descoperi scopul cu care ai venit aici și dacă simți că este timpul să îți trăiești misiunea bucurându-te de viață, te invit să ni te alături în acest program. 

Te aștept cu drag să descoperim împreună drumul sufletului tău.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că vrei să îți împlinești misiunea cu care ai venit în această viață, te invit să ni te alături în acest program.

Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu mine:

Livia I.

Pentru mine programul „Trăiește-ti Misiunea” nu s-a încheiat. În fiecare zi mă gândesc la el, de fapt la meditațiile pe care le-am avut, la mesajele pe care le-am primit. Este absolut fabulos ce am trăit și încă mai trăiesc. Deși am luat o decizie radicala în cariera mea la începutul verii, informațiile primite în timpul meditației mi-au clarificat răspunsurile la întrebările: „Oare am făcut bine? Este asta ceea ce vreau sa fac? ” În prezent, mai am de parcurs ultimele 2 meditații pentru a parcurge integral programul. Pentru mine cel mai greu din acest program a fost sa lucrez cu fricile mele. Acolo am stat mult timp și a fost un pas greu de făcut înainte. Uitându-mă în urma, consider ca decizia de a parcurge acest program a fost cea mai importanta decizie pentru mine din acest an. Iți mulțumesc din suflet pentru organizarea acestui program!!

Ionut P.

Pentru mine, cursul a fost o călătorie fascinanta care mi-a revelat esența existenței mele pe Pământ. Unul dintre mesajele primite și totodată fundația pe care se clădește misiunea întrupării prezente este: deschide-ti porțile iubirii și primește-i pe toți în împărăția inimii tale. Drumul îmi este mai clar, universul îmi oferă permanent oportunități prin care sa plutesc spre regăsirea potențialului divin ce zace în mine; Sunt recunoscător pentru ce ai creat, ce a fost creat și transmis prin tine de către univers, prin vocea ta blândă și intențiile tale pure. 

Alina P.

”Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”, m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ”

🏷️ Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 11 Mai (inclusiv) primești o reducere de -20%, astfel tariful cursului este 388 lei.

Statusul curent
Neînscris
Preț
̶4̶8̶5̶ ̶l̶e̶i̶ 👉🏼 388 lei
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.