0

Mentorat – Terapia urgențelor spirituale

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie cu tema “Terapia urgențelor spirituale”  este creat pentru terapeuții în terapia prin regresie care doresc să învețe mai multe despre cum să ajute clienții care se confruntă cu crize spirituale sau existențiale.

Urgența spirituală reprezintă o criză existențială sau o dorință profundă de a găsi sensul vieții, care poate apărea în timpul unor evenimente majore sau transformări personale. În psihologie, această urgență poate fi văzută ca o nevoie profundă de a fi conectat cu ceva mai mare decât sinele individual, cum ar fi o forță divină sau o comunitate spirituală. Această criză poate duce la schimbări semnificative în viața unei persoane și poate provoca anxietate, depresie sau confuzie. Prin intermediul terapiei, persoanele care experimentează această urgență pot fi ajutate să își exploreze mai profund propria spiritualitate și să găsească sensul vieții lor. Este important ca terapeutul să ofere un spațiu sigur și empatic pentru a încuraja clientul să exploreze această nevoie și să ajute la dezvoltarea unor strategii pentru a face față acestei urgențe spirituale într-un mod sănătos și pozitiv.

Uneori, clienții noștri pot trece prin perioade de criză sau schimbare în viața lor, ceea ce poate duce la întrebări existențiale și probleme legate de sensul vieții. În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să lucrezi cu aceste urgențe spirituale prin intermediul terapiei prin regresie și a altor tehnici terapeutice.

Vom explora împreună diferitele modalități prin care poți ajuta clienții să-și regăsească echilibrul spiritual, cum poți să-i ajuți să-și descopere sensul vieții și să-și găsească scopul. Vei învăța cum să identifici și să lucrezi cu traume spirituale și cum să folosești terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și depășească blocajele spirituale.

Vom explora, de asemenea, cum poți integra tehnicile de terapie prin regresie cu alte abordări terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi în terapia urgențelor spirituale.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să ajutei clienții în crize spirituale, acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește acest workshop acum și învăță cum să-i sprijini pe clienții tăi în aceste momente sensibile.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol