Mentorat – Terapia corpului practicată online

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie cu tema “Terapia corpului practicată online” este conceput pentru terapeuții în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să folosească tehnologia pentru a ajuta clienții să-și vindece traumele corporale.

Terapia corpului este o componentă importantă a terapiei prin regresie, care se concentrează pe vindecarea traumelor corporale. Această formă de terapie implică ajutarea pacientului să-și exploreze propriul corp și să-și conecteze emoțiile cu senzațiile corporale. Terapeutul îl va ghida pe pacient să-și identifice și să-și elibereze traumele corporale și să-și vindece rănile emoționale prin intermediul tehnicii de regresie. Terapia corpului poate fi practicată prin diverse tehnici, precum respirația conștientă, meditația, mișcarea liberă și alte practici somatice care îi permit pacientului să devină mai conștient de senzațiile corporale și să se conecteze cu propriul corp. Terapia corpului în cadrul terapiei prin regresie poate ajuta pacientul să-și îmbunătățească starea emoțională și să devină mai conștient de propriul corp și alegerile sale de viață.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să folosești tehnologia pentru a ajuta clienții să se conecteze cu propriul corp și să-și exploreze experiențele corporale. Vei învăța cum să utilizezi tehnici de terapie prin regresie pentru a ajuta clienții să-și identifice și să-și elibereze traumele corporale și să-și vindece rănile emoționale.

Vei învăța cum să integrezi tehnicile de terapie prin regresie cu instrumente online precum videoconferințele, chat-ul sau aplicații pentru a ajuta clienții să aibă o experiență terapeutică similară cu cea de la cabinetul terapeutic.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să-ți dezvolți abilitățile în terapia corporală practicată online, acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și să învățăm împreună cum să utilizăm tehnologia pentru a ajuta clienții să-și vindece traumele corporale și să-și îmbunătățească starea emoțională și fizică.

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.