Mentorat – Temele terapeutice între ședințe pentru accelerarea procesului

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, axat pe temele terapeutice între ședințe pentru accelerarea procesului este conceput pentru terapeuții în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să folosească temele terapeutice între ședințe pentru a accelera procesul de vindecare a clienților lor.

În cadrul acestui workshop, vei învăța despre diferitele tipuri de teme terapeutice, cum ar fi jurnalul, meditația și exercițiile de respirație, care pot fi utilizate între ședințe pentru a sprijini progresul clienților. Vei învăța, de asemenea, cum să identifici nevoile specifice ale fiecărui client și cum să le oferi resursele adecvate pentru a le susține în procesul de vindecare.

Acest workshop va include discuții de grup și studii de caz pentru a te ajuta să aplici aceste tehnici în mod eficient în practica ta terapeutică. Vom explora, de asemenea, modul în care poți utiliza temele terapeutice pentru a reduce stresul și anxietatea clienților și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele terapeutice într-un mod mai rapid și mai eficient.

Îți vom oferi, de asemenea, resurse suplimentare și strategii pentru a te ajuta să implementezi aceste tehnici în practica terapeutică.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile în a utiliza temele terapeutice între ședințe pentru a accelera procesul de vindecare a clienților tăi, atunci acest workshop de mentorat este potrivit pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și explorează modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică.

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.