0

Regresii în vieți anterioare

Purtăm în noi toate experiențele sufletului nostru și amintirile subconștiente ale acestor experiențe îndepărtate care ajung să ne dicteaze modul prin care ne creăm viața de zi cu zi și ne influențează alegerile, trăirile.

Adesea, poate ne întrebăm de ce și de unde vin anumite emoții, tipare, credințe. Căutăm și nu găsim răspunsuri cu mintea conștientă. Parcă este ceva și totuși este dincolo de noi.

Timpul și spațiul sunt doar o iluzie a minții, a acestui plan 3D iar noi suntem ființe multidimensionale și existența noastră nu cunoaște limite.

Dacă citești aceste rânduri probabil simți și tu că suntem mai mult decât ceea ce am fost îndoctrinați să credem. Probabil simți și tu că există ceva acolo mult mai mult, dincolo de limitările ce ne-au fost impuse.

Ai auzit poate despre faptul că diverse experiențe din vieți anterioare și-au pus amprenta asupra ta și îți influențează viața ta prezentă.

Poate te-ai întrebat și tu:

 • ce este dincolo de limitările minții analitice?
 • de unde vin anumite emoții pe care le experimentez?
 • care este sursa anumitor tipare limitative care îmi conduc realitatea vieții?
 • când și în ce condiții m-am mai întâlnit cu cei din familia mea actuală?
 • am câteva semne din naștere, au ele vreo legătură cu o viață anterioară?
 • există o legătură între experiențele din viețile anterioare cu actualele mele frici și fobii (de înălțime, de apă, etc);
 • ce experiențe trecute îmi influențează relația cu banii din prezent?
 • sunt ținut pe loc în viața mea actuală de anumite blocaje care provin dintr-o viață trecută?
 • ce lucruri nerezolvate aduc în viața mea actuală din experiențele trecute?

Te invit la acest workshop intitulat  ”Workshop introductiv – Regresii în Vieți Anterioare” pentru a căuta împreună răspunsuri.

În acest material vom discuta despre hipnoză, reamintirea vieților trecute și vindecarea care vine dincolo de timp. De asemenea vom parcurge o regresie în care vei putea căuta acel răspuns care este cel mai important pentru viața ta actuală prin regresia într-o viață anterioară, în cel mai important și relevant moment.

Fie că ești conștient de asta sau nu, trecutul tău te influențează. Te invit să îl fololosești ca pe o resursă neprețuită, să-l accepți și să-l vindeci astfel încât să poți avea azi viața pe care ți-o dorești.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195,00 RON
  0
  Coșul dvs
  Coșul tău este gol