0

Mentorat – Rolul agresorului – explorare și vindecare

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Rolul agresorului – explorare și vindecare” este creat pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să învețe cum să abordeze subiectul agresiunii și cum să ajute clienții să-și vindece traumele prin explorarea și tratarea rolului agresorului.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să exploreze și să vindece traumele cauzate de agresiune. Vei descoperi cum să îi ajuți să înțeleagă rolul agresorului și să depășească blocajele emoționale sau psihologice legate de această experiență traumatizantă.

Vom explora împreună tehnici de abordare a subiectului agresiunii și cum să utilizezi regresia pentru a accesa subconștientul clientului și pentru a-l ajuta să-și identifice și să-și depășească traumele legate de rolul agresorului.

Vom explora, de asemenea, diferitele modalități de utilizare a regresiei în tratarea traumelor legate de rolul agresorului și modul în care poți integra această tehnică cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi subiectul agresiunii și să ajuți clienții să-și vindece traumele prin explorarea și tratarea rolului agresorului, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urm[re;te workshop-ul acum și învață modalități de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și depășească traumele legate de rolul agresorului.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol