Relația cu Banii

Relația cu banii este pentru mulți oameni un aspect foarte delicat. Vedem adesea în jur atitudini care se întind de la lăcomie la dispreț în ceea ce privește raportarea la bani și alte simboluri materiale. Judecăm, condamnăm, blamăm adevărul și viziunea altora pe acest subiect.

Recunoaștem sau nu, există foarte multă emoție în noi legată de bani.

De-a lungul existenței, sufletul nostru a trăit o mulțime de experiențe în legătură cu bogăția materială și absența ei. Pe baza acestor experiențe am adus cu noi în viața actuală credințe și tipare, unele disfuncționale. Apoi de-a lungul copilăriei am primit alte programe pe care ni le-am însușit pe nemestecate.

Ne trezim apoi la maturitate și conștientizăm că fie ne-am făcut din bani un scop în viață și un dumnezeu, fie evităm cât putem acest aspect și ne dezicem cu aroganță de el.

Una dintre regulile jocului în plan uman, cel puțin în perioada și societatea în care trăim, este cea legată de aspectul financiar, astfel poate că ar fi înțelept să clarificăm și să vindecăm și această relație importantă.

Te invit la un proces în care vom îmbina exercițiile de introspecție, meditația ghidată, terapia prin regresie, tehnici de eliberare emoțională și vindecare spirituală și diverse alte elemente psihoterapeutice. Scopul este să creezi un spațiu de conștiență, pace și aliniere în relația cu banii și bogăția materială.

Programul „Relația cu Banii” este un program online care se întinde pe parcursul a 15 zile. Vei avea acces online nelimitat la 15 teme zilnice conținând meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute în transformarea relației tale cu banii.

Relația cu Banii

578,00 lei

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Iată ce vom face împreună în cele 15 zile:

1

Webinar introductiv

2

Exercițiu de clarificare a relației cu banii

3

Introspecție – Relația cu banii

4

Introspecție – Omul bogat / omul sărac

5

Meditație ghidată: Regresie într-o viață anterioară: fricile legate de bogăție

6

Meditație ghidată: Regresie într-o viață anterioară: fricile legate de sărăcie

7

Meditație ghidată: Vindecare, transformare, integrare

8

Introspecție – Ce ai învățat despre bani?

9

Meditație ghidată: Regresie în copilărie: Relația cu banii

10

Meditație ghidată: Regresie transgenerațională: Relația cu banii

11

Meditație ghidată: Vindecare transgenerațională: Relația cu banii

12

Introspecție – Valorile de viață și bugetul

13

Introspecție – Claritate cu privire la stilul de viață

14

Meditație – Regresie într-o viață anterioară resursă; conectarea cu energia abundenței

15

Meditație – Manifestarea relației sănătoase cu banii

 Vei avea acces pe termen nelimitat la toate materialele astfel încât să poți parcurge și reparcurge oricând și de câte ori simți.

Dacă îți dorești și tu să îți redefinești relația cu banii și să aduci mai multă satibitate și pace în acest domeniu, te invit să ni te alături în acest program. Te aștept cu drag să parcurgem împreună drumul acesta.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu latura financiară a vieții tale, te invit să ni te alături în acest program.

Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu mine în programe similare:

Carmen F.

Ieri am terminat cursul și azi am facut un alt pas spre misiunea mea,ceva ce.mi doream de mult. Sunt enorm de fericita. Multumesc din suflet, Ruxandra.”.

Mihaela F.

Multumesc pentru aceasta experienta. A fost un program complex si realizat cu “simț de raspundere” de către tine, Ruxandra. Pentru mine a venit cu conștientizări, iertări, înțelegeri”.

Alina O.

Multumesc Ruxandra pentru ca ai fost alaturi de mine/noi, a fost extraordinar de benefic pt mine. Multumesc grupului,…Multa recunostinta!”.

Ioana Aniela C

Mulțumesc frumos Ruxandra, pt mine a fost un proces plin de conștientizări, de eliberare de tot ceea ce nu a fost spus la momentul potrivit si de iertare profunda si iubire”.

Mădălina D.

Mulțumesc și eu pentru acest program. …Vreau sa afirm ca vocea ta Ruxandra e atât de calda și blândă, îmi era dor să-mi amintesc de ea. Mulțumesc. ”.

Statusul curent
Neînscris
Preț
680 lei
Incepe

Relația cu Banii

578,00 lei
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.