0

Mentorat – Regresia și vindecarea experiențelor din intrauterin

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Regresia și vindecarea experiențelor din intrauterin” este special creat pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să-ți îmbunătățească abilitățile în utilizarea regresiei pentru a ajuta clienții să-și vindece traumele din perioada intrauterină.

În cadrul acestui program, vei învăța cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să-și acceseze amintirile din perioada intrauterină și să-și vindece traumele care pot fi cauza unor probleme psihologice și emoționale pe termen lung. Vei descoperi cum poți utiliza tehnicile de regresie pentru a ajuta clienții să-și elibereze blocajele emoționale și să-și îmbunătățească sănătatea psihologică și emoțională.

Vom explora împreună diferitele tipuri de traume din perioada intrauterină și cum acestea pot afecta dezvoltarea emoțională a unui individ. Vei învăța, de asemenea, cum să-ți ajuți clienții să acceseze amintirile din perioada intrauterină și cum să îi ajuți să-și vindece traumele prin intermediul regresiei.

Pe parcursul acestui workshop de mentorat vei învăța diferite modalități de utilizare a regresiei în tratamentul traumelor intrauterine și modul în care poți integra această tehnică cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile în utilizarea regresiei pentru a ajuta clienții să-și vindece traumele intrauterine, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și vindece traumele din perioada intrauterină.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol