0

Mentorat – Regresia by-proxy

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, axat pe regresia by-proxy este conceput special pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în utilizarea regresiei by-proxy pentru a ajuta clienții să-și depășească problemele.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi această tehnică puternică pentru a ajuta clienții să-și depășească problemele emoționale și psihologice. Vom explora împreună modul în care poți utiliza regresia by-proxy pentru a ajuta clienții să-și acceseze resursele interioare și să-și elibereze blocajele emoționale. Vei învăța, de asemenea, cum să vă abordezi eficient clienții și proxy-urile, cum să evaluezi progresul și cum să ajustezi tehnicile în funcție de nevoile individuale ale fiecărui client.

Pe parcursul workshop-ului vom explora diferitele tipuri de probleme pentru care regresia by-proxy poate fi utilizată, cum ar fi anxietatea, depresia, traumele emoționale și multe altele.

Dacă ești un terapeut certificat în terapia prin regresie și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile în utilizarea regresiei by-proxy pentru a ajuta clienții să-și depășească problemele, atunci acest workshop de mentorat este potrivit pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață noi modalități de a îmbunătăți practica terapeutică.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol