0

Mentorat – Progresia în timp

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Progresia în timp” este creat special pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să învețe cum să abordeze și să utilizeze progresia în timp în terapia lor.

În cadrul acestui program, vei învăța cum să folosești progresia în timp pentru a ajuta clienții să-și exploreze trecutul și să-și imagineze viitorul, astfel încât să-și poată dezvolta o perspectivă mai largă și să poată înțelege mai bine circumstanțele actuale din viața lor. Vei învăța cum să-i ajuți să-și identifice și să-și îndeplinească obiectivele și să-și creeze o viziune mai clară și mai puternică pentru viitor.

Vom explora împreună tehnici de abordare a progresiei în timp și cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și găsească inspirația și să-și urmeze visurile. Vei învăța cum să le oferi un spațiu sigur și calm pentru a-și imagina și a-și dezvolta viitorul.

Pe parcursul workshop-ului vom explora, de asemenea, modul în care poți integra terapia prin regresie cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul și dezvoltarea clienților tăi în progresia în timp.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să utilizezi progresia în timp în terapia ta, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață noi modalități de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și găsească inspirația și să-și urmeze visurile în progresia în timp.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol