Mentorat – Procesarea și vindecarea traumelor sexuale

Acest workshop este conceput special pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în acest domeniu complex și sensibil.

Traumele sexuale sunt experiențe extrem de dureroase și greu de gestionat pentru victime. În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să proceseze și să vindece traumele sexuale. Vom explora tehnicile de abordare a acestei probleme delicate, precum și modul în care poți lucra cu clienții pentru a le oferi o abordare individualizată și personalizată.

În timpul workshop-ului, vei avea oportunitatea de a învăța despre diferite tipuri de traume sexuale și modul în care acestea pot fi tratate prin intermediul terapiei prin regresie. Vom discuta tehnicile de stabilizare și resurse, care te vor ajuta să îi ajuți pe clienții tăi să facă față emoțiilor și amintirilor dureroase.

Pe parcursul workshop-ului vom explora, de asemenea, modul în care poți lucra cu familiile și cu partenerii clienților tăi în vederea susținerii lor în timpul procesului de vindecare.

Nu există nicio îndoială că acest workshop de mentorat va oferi o experiență valoroasă pentru dezvoltarea ta profesională. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile în tratarea traumelor sexuale și să ai un impact pozitiv asupra vieții clienților tăi, atunci acest workshop de mentorat este potrivit pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață noi modalități de a îmbunătăți practica ta terapeutică!

Conținut Curs

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.