0

Mentorat – Personificarea

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Personificarea” este creat  pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să învețe cum să abordeze și să utilizeze personificarea în terapie.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi personificarea pentru a ajuta clienții să-și externalizeze și să-și înțeleagă mai bine emoțiile, trăirile și comportamentele. Vei învăța cum să folosești tehnici de personificare pentru a le ajuta să-și imagineze emoțiile ca fiind personaje distincte și pentru a le ajuta să interacționeze cu aceste personaje pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a propriilor lor procese mentale și emoționale.

Vom explora, de asemenea, modul în care poți integra personificarea cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi în terapia prin regresie.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi și să utilizezi personificarea în terapia ta, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și externalizeze și să-și înțeleagă mai bine procesele emoționale prin intermediul personificării.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol