0

Mentorat – Lucrul cu bolnavii în stadii terminale

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Lucrul cu bolnavii în stadii terminale” este creat special pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să învețe cum să abordeze și să susțină pacienții aflați în stadii terminale ale bolii.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să folosești terapia prin regresie pentru a ajuta pacienții să-și gestioneze anxietatea, frica și alte emoții negative legate de boală și de sfârșitul vieții. Vei învăța cum să-i susții și să le oferi confort în acest moment dificil, precum și cum să-i ajuți să înțeleagă și să accepte procesul de trecere.

Vom explora împreună tehnici de abordare a bolnavilor în stadii terminale și cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta pacienții să-și găsească pacea și liniștea în această etapă a vieții lor. Vei învăța cum să le oferi un spațiu sigur și calm pentru a-și exprima emoțiile și pentru a-și împărtăși temerile.

Pe parcursul workshop-ului vom explora, de asemenea, modul în care poți integra terapia prin regresie cu alte metode terapeutice pentru a sprijini confortul și binele pacienților tăi în acest moment dificil.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi și să susții pacienții aflați în stadii terminale ale bolii, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta pacienții să-și găsească pacea și liniștea în acest moment dificil al vieții lor.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol