Mentorat – Însoțirea clientului prin doliu

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Însoțirea clientului prin doliu” este creat special pentru tine, ca terapeut în terapia prin regresie, care dorești să înveți cum să abordezi și să susții clienții aflați în procesul de doliu.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să folosești terapia pentru a ajuta clienții să-și gestioneze durerea, tristețea și alte emoții negative legate de pierderea unei persoane dragi. Vei învăța cum să-i susții și să le oferi confort în acest moment dificil, precum și cum să-i ajuți să înțeleagă și să accepte procesul de doliu.

Vom explora împreună tehnici de abordare a durerii și cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și găsească pacea și liniștea în această etapă a vieții lor. Vei învăța cum să le oferi un spațiu sigur și calm pentru a-și exprima emoțiile și pentru a-și împărtăși temerile.

Pe parcursul workshop-ului vom explora, de asemenea, modul în care poți integra terapia prin regresie cu alte metode terapeutice pentru a sprijini confortul și binele clienților tăi în acest moment dificil.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi și să susții clienții aflați în procesul de doliu, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și găsească pacea și liniștea în acest moment dificil al vieții lor.

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.