0

Iubirea de Sine

Împăcarea-cu-Sine-–-Program-Online-768x417

Realitatea este că mult prea frecvent fugim de noi. Ne găsim de lucru – job-uri, hobby-uri, activități sau ne creem diferite adicții.  Acestea sunt doar mecanisme de evadare și anesteziere, de fugă de noi înșine, de ceea ce se petrece acolo în interior.

 • Ai observat vreodată câtă neliniște este uneori în interiorul tău?
 • Ai conștientizat vreodată cât de critic și dur tinzi să fii cu tine?
 • Ai realizat vreodată câtă presiune pui pe tine însuți?
 • Ai simțit vreodată cum parcă sunt diverse părți în interiorul tău care se află în conflict? (una vrea ceva, cealaltă te împinge să faci altceva)
 • Ai perceput vreodată gălăgia din interiorul tău și cum tot ce ți-ai dori este liniște și pace?
 • Poți să observi cum relația secretă cu tine îți afectează relațiile cu cei dragi?

Dacă ceea ce am descris mai sus (una sau mai multe) îți sunt cunoscute atunci acest program online este pentru tine.

Mult prea frecvent oamenii aleg să muncească până la epuizare seara sau/și să adoarmă în fața televizorului  – în felul acesta ne asigurăm că nu trebuie sa rămânem singuri cu noi înșine. Ar fi mult prea înspăimântător.

Problema este că nici nu conștientizăm ce și de ce facem. Pare firesc. În fond exact același lucru îl fac și ceilalți.

Există însă și altă opțiune – aceea de a face pace cu tine și de a-ți regăsi liniștea interioară.

Am creat acest program online tocmai pentru aceia care au conștiența și curajul de a răspunde afirmativ la cel puțin una dintre întrebările de mai sus.  Scopul acestui program este împăcarea cu sine, crearea unui sentiment autentic de iubire de sine și (re)descoperirea păcii interioare.

Programul „Împăcarea cu Sine” este un program online care se întinde pe parcursul a 9 zile.

Timp de 9 zile vei primi zilnic de la mine un email cu meditații ghidate înregistrate, video-uri și exerciții de introspecție care să te ajute în a face pace cu tine și a redobândi sentimentul de iubire de sine.

Aceste teme zilnice le vei putea face în acord cu programul tău, atunci când ai timp. Ele nu necesită prezența ta online la o anumită oră fixă.

Am creat de asemenea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împărtăși experiența lor. De-a lungul programelor online am observat cât de valoroasă este susținea grupului.

De asemenea în prima zi voi susține un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebări. Acest webinar va fi susținut de la ora 19:00 (ora României) și va fi înregistrat astfel încât să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent luni.

Vom începe această călătorie împreună miercuri, 07 Iulie.

1

Webinar

2

Exercițiu de Introspecție

3

Întâlnirea umbrei – video + meditație

4

Întâlnirea criticului interior – video + meditație

5

Regresie într-o viață anterioară la sursa relației cu sine – meditație ghidată

6

Copilul interior – Video etapele de dezvoltare

7

Vindecarea copilului interior – meditație

8

Împăcarea cu sine – meditație

9

Conectarea cu Sinele Superior – meditație

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.

Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Ruxandra:

Gabriela Micu

Deși am simțit un impuls puternic să particip, m-am înscris cu un oarecare scepticism la workshop. Am o minte destul de analitică și lucrez de zeci de ani în medii corporatiste. În cadrul workshopului am trăit o experiență de transformare extrem de puternică, ale cărei efecte s-au menținut până acum. Mi-am vindecat niște emoții la care lucrasem de ani de zile, însa cel mai important lucru a fost că după workshop viața mea s-a transformat radical. M-am regăsit ca și persoană și mi-am redescoperit conexiunea cu sufletul.

Ana Ciotor Preda

Pentru mine întâlnirea cu tine a fost începutul unui proces din care astăzi culeg roadele și care m-a ajutat foarte mult.

Ilie Elena

Dragă Ruxandra, ești singurul om care a reușit să mă reconecteze cu sinele meu interior, cu copilul interior. Am participat la câteva worksopuri cu tine. Sunt mult mai fericită de atunci, mai împăcată cu mine și cu viața în general. Mulțumesc mult, ești ceea ce spui, un profesionist în meseria ta.

Participant program online ”Vindecarea relației cu Mama”

Programul acesta mi a adus acceptarea mamei din mine, o mângâiere pentru copilul meu interior si binecuvântare de la mamele pământene și universale. Am învățat ca provocările vieții sunt niște lecții minunate menite să ne ajute să creștem, să dobândim cunoaștere si înțelegere profundă. Mi-am reamintit de sufletul minunat al mamei mele si de imensa bucurie de a încheia contractul cu ea, de nerăbdarea ca EA, energia aceea cu structura divină să devină mama mea, aici pe pământ. Copilul meu interior este acum mai vesel, mai jucăuș si încrezător că lumea în care a venit nu e atât de rece si neprietenoasă așa cum a văzut o el si că are puterea de a schimba realitatea într-o secundă. Mulțumesc grupului pentru susținere, suport și iubire. Ruxandra, îți mulțumesc pentru magia pe care o aduci în viața mea.”Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 21 februerie primești o reducere de 20 %, astfel tariful cursului este 304 lei (aprox 33 lei/zi).

Statusul curent
Neînscris
Preț
380,00 RON
  0
  Coșul dvs
  Coșul tău este gol