0

Mentorat – Explorarea aurei și lucrul energetic

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie cu tema “Explorarea aurei și lucrul energetic” este conceput pentru terapeuții certificați în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să exploreze și să lucreze cu aura și energia pacientului în timpul sesiunilor de terapie.

Explorarea aurei și lucrul energetic reprezintă o tehnică importantă în cadrul terapiei prin regresie, care are ca scop identificarea și interpretarea culorilor și energiilor aurei pacientului. Această tehnică ajută terapeutul să identifice blocajele energetice ale pacientului și să le înlăture prin intermediul tehnicilor de vindecare energetică și regresie. Lucrul cu aura și energia pacientului poate ajuta pacientul să devină mai conștient de propriul corp și să-și echilibreze sistemul energetic, ceea ce poate sprijini procesul de vindecare emoțională și fizică. Prin intermediul acestui workshop de mentorat, terapeuții  în terapia prin regresie își pot dezvolta abilitățile în explorarea aurei și lucrul energetic, ceea ce poate îmbunătăți eficacitatea terapiei și poate ajuta pacienții să-și depășească traumele și blocajele energetice.

În cadrul acestui workshop vei învăța cum să utilizezi aceste informații pentru a ajuta pacientul să-și elibereze traumele emoționale și să-și îmbunătățească starea emoțională și cum să lucrezi cu energia pacientului pentru a debloca energia stagnantă.

Vei învăța, de asemenea, cum să integrezi tehnicile de terapie prin regresie cu tehnici de vindecare energetică pentru a sprijini procesul de vindecare al pacientului.

Dacă ești un terapeut certificat în terapia prin regresie și dorești să-ți dezvolți abilitățile în explorarea aurei și lucrul energetic, acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește acest workshop acum și  învață cum să utilizezi informațiile și energia pacientului pentru a sprijini procesul de vindecare emoțională și fizică.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol