0

Mentorat – Energiile ”demonice” și curățarea spațiilor

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Energiile ‘demonice’ și curățarea spațiilor” este conceput special pentru tine, ca terapeut în terapia prin regresie, care dorești să înveți cum să identifici și să cureți spațiile și energia negativă din mediile de tratament.

În cadrul acestui program de mentorat, vei învăța cum să identifici și să tratezi energia negativă din spații și cum să cureți spațiile de energiile “demonice” și ale altor entități negative care pot afecta sănătatea psihologică și emoțională a pacienților. Vei învăța cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să-și identifice și să-și depășească blocajele emoționale și cum să le oferi un mediu de tratament sigur și curat.

Vom explora împreună tehnicile de identificare și curățare a spațiilor, cum să utilizezi tehnicile de regresie pentru a ajuta clienții să-și depășească problemele legate de energia negativă și cum să te protejezi pe tine și să îți protejezi pacienții de aceste energii.

Vom explora, de asemenea, diferitele tipuri de energii negative și cum să le tratezi cu ajutorul regresiei.

Dacă ești un terapeut certificat în terapia prin regresie și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile în tratarea energiilor negative și curățarea spațiilor, atunci acest workshop de mentorat este potrivit pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și să explorăm împreună modalități de a îmbunătăți practica terapeutică și de a oferi pacienților un mediu de tratament sigur și curat.

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON