0

Curs de Autohipnoză

Probabil ai auzit și tu rezultatele diferitelor studii care afirmă că acțiunile, gândurile și emoțiile pe care le trăim zilnic provin în proporție de peste 95% din programele noastre subconștiente.

Mă întreb dacă ți-ai dorit vreodată să faci o schimbare în viața ta, ai luat acea decizie la nivel mental (conștient) dar pur si simplu fie nu ai reusit fie a fost foarte greu.

Poate îți dorești să îți păstrezi o atitudine pozitivă în această perioadă diferită. Sau poate îți dorești să-ți îmbunătațești condiția fizică și să-ți păstrezi motivația de a face mișcare. Sau poate cauți o soluție să îți accelerezi metabolismul. Sau poate ți-ar plăcea să îți crești capacitatea de concentrare și memorie. Sau poate vrei să te debarasezi de senzația de stres din viata ta și să ai un somn liniștit.

Pentru a putea schimba rezultatele din viața noastră este important să schimbăm sursa din care ele se nasc – programele care ruleaza neîncetat în subconștientul nostru. Și putem face acest lucru. Putem să rescriem acele programe care nu sunt în acord cu ceea ce ne dorim pentru viața noastră.

Unele dintre cele mai eficiente metode pentru reprogramarea subconștientului sunt Hipnoza si Autohipnoza. Acestea sunt recunoscute ca instrumente sigure și de efect în creșterea și dezvoltarea personală.

Te invit la curs practic în care vei învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a putea folosi cu succes autohipnoza pentru a putea obtine cu ușurința ceea ce îți dorești.

Programul „Remodelarea Siluetei” este un program online care se întinde pe parcursul a 19 zile.

ncepem călătoria noastră marți, 19 Iulie de la ora 09:00 ONLINE și ne întâlnim 4 zile consecutiv, câte 2 ore/zi. Astfel vei putea parcurge acest proces oriunde ai fi în lumea asta minunată.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială. Totuși înregistrarea celor 4 module îți va fi disponibilă 14 zile după încheierea cursului.

Deoarece știu că acest curs aduce valoare oamenilor care își doresc să învețe, ai GARANȚIA ”banii înapoi”.  Adică, dacă după prima zi de curs simți că nu a răspuns așteptarilor tale, primești integral suma plătită și poți păstra materialele primite.

1

Ce este și cum funcționează hipnoza și autohipnoza

2

Pregatirea pentru autohipnoză

3

Construcția unei “ședinte” de autohipnoză

4

Modalități de auto-inducere a transei hipnotice

5

Construirea programelor și scripturilor pentru autohipnoză

6

Limbajul autohipnotic

7

Auto-livrarea programelor și scripturilor

8

Ieșirea din transa hipnotică

9

Aplicații practice ale autohipnozei (relaxarea și eliberarea stesului, cresterea calitatii somnului, confortul de a merge la dentist, cresterea increderii in sine, atragerea prosperitatii etc).

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.

Iată ce spun câteva persoane care au parcurs un program online similar ”Vindecarea Relației cu Tatăl”, împreună cu Ruxandra:

Statusul curent
Neînscris
Preț
680,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol