Curs de Autohipnoză

Probabil ai auzit și tu rezultatele diferitelor studii care afirmă că acțiunile, gândurile și emoțiile pe care le trăim zilnic provin în proporție de peste 95% din programele noastre subconștiente.

Mă întreb dacă ți-ai dorit vreodată să faci o schimbare în viața ta, ai luat acea decizie la nivel mental (conștient) dar pur si simplu fie nu ai reusit fie a fost foarte greu.

Poate îți dorești să îți păstrezi o atitudine pozitivă în această perioadă diferită. Sau poate îți dorești să-ți îmbunătațești condiția fizică și să-ți păstrezi motivația de a face mișcare. Sau poate cauți o soluție să îți accelerezi metabolismul. Sau poate ți-ar plăcea să îți crești capacitatea de concentrare și memorie. Sau poate vrei să te debarasezi de senzația de stres din viata ta și să ai un somn liniștit.

Pentru a putea schimba rezultatele din viața noastră este important să schimbăm sursa din care ele se nasc – programele care ruleaza neîncetat în subconștientul nostru. Și putem face acest lucru. Putem să rescriem acele programe care nu sunt în acord cu ceea ce ne dorim pentru viața noastră.

Unele dintre cele mai eficiente metode pentru reprogramarea subconștientului sunt Hipnoza si Autohipnoza. Acestea sunt recunoscute ca instrumente sigure și de efect în creșterea și dezvoltarea personală.

Te invit la curs practic în care vei învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a putea folosi cu succes autohipnoza pentru a putea obtine cu ușurința ceea ce îți dorești.

Curs de Autohipnoză

1.264,00 lei

Cursul de autohipnoză - ”Reprogramează-ți viața” - se întinde pe 5 module în cadrul cărora vei învăța să folosești acest instrument transformator.

Începem călătoria noastră luni, 5 februarie 2024 de la ora 18:00 ONLINE.  Ne întâlnim astfel: 4 zile consecutiv – 5-8 februarie, apoi ne revedem în 15 februarie. Vom petrece împreună aproximativ 2,5 ore/zi, începând cu ora 18.. pe Zoom. Astfel vei putea parcurge acest proces oriunde ai fi în lumea asta minunată.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială. Totuși înregistrarea celor 5 module îți va fi disponibilă pe teremen nelimitat aici pe platformă.

Deoarece știu că acest curs aduce valoare oamenilor care își doresc să învețe, ai GARANȚIA ”banii înapoi”.  Adică, dacă după prima zi de curs simți că nu a răspuns așteptarilor tale, primești integral suma plătită și poți păstra materialele primite.

 • Ce este și cum funcționează hipnoza și autohipnoza
 • Pregatirea pentru autohipnoză
 • Construcția unei “ședinte” de autohipnoză
 • Modalități de auto-inducere a transei hipnotice
 • Construirea programelor și scripturilor pentru autohipnoză
 • Limbajul autohipnotic
 • Auto-livrarea programelor și scripturilor
 • Ieșirea din transa hipnotică
 • Aplicații practice ale autohipnozei (relaxarea și eliberarea stesului, cresterea calitatii somnului, confortul de a merge la dentist, cresterea increderii in sine, atragerea prosperitatii etc).

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte pe care dorești să le schimbi în viața ta, te invit să ni te alături în acest program.

Ce obții participând la cursul de autohipnoză “Reprogramează-ți viața” ?

 1. Descoperi puterea subconștientului: Înțelegi în profunzime cum hipnoza și autohipnoza te ajută să îți accesezi subconștientul, deschizându-ți calea spre autocunoaștere și autodezvoltare.

 2. Te pregătești corect: Îți arăt cum să te pregătești mental și fizic pentru sesiunile de autohipnoză, maximizând efectele fiecărei ședințe.

 3. Ședințe Personalizate: Îți vei crea propriile tale ședințe de autohipnoză, adaptate perfect la obiectivele și nevoile tale, ceea ce îți va permite să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine.

 4. Înveți auto-inducerea transei: Primești cheia către auto-inducerea în starea de transă hipnotică, deschizând poarta către relaxare profundă și concentrare intensă.

 5. Elaborezi scripturi efective: Îți dezvolți abilitatea de a scrie programe și scripturi de autohipnoză, pentru a aborda în mod direct obiectivele tale.

 6. Utilizezi limbajul autohipnotic: Înțelegi cum limbajul influențează subconștientul și cum să-l folosești pentru a-ți modela gândurile și comportamentele.

 7. Auto-aplici programele create: Îți vei livra singur programele și scripturile, încurajând astfel schimbările pe care ți le dorești.

 8. Aplicații practice ale autohipnozei: Descoperi cum să aplici autohipnoza în situații variate, de la relaxare și reducerea stresului, la îmbunătățirea somnului și creșterea încrederii în sine.

 9. Transformare personală: Acest curs îți oferă uneltele necesare pentru a te descoperi pe tine însuți, pentru vindecare și transformare personală, indiferent de nivelul tău actual de cunoștințe sau experiență.

 10. Te conectezi cu alții: Vei fi parte dintr-o comunitate de oameni cu interese similare, care îți vor oferi suport și perspective noi.

 11. Flexibilitate și confort: Participi la curs din confortul casei tale, ceea ce îți oferă flexibilitate și un mediu familiar de învățare.

 12. Garanție de satisfacție: Ai siguranța că, dacă după prima zi de curs simți că nu este pentru tine, poți primi înapoi banii investiți, fără riscuri.

🏷️ Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 15 Martie primești o reducere de -20% astfel tariful cursului este 1264 lei.

Statusul curent
Neînscris
Preț
̶1̶5̶8̶0̶ ̶l̶e̶i̶ 👉🏼 1264 lei
Incepe

Curs de Autohipnoză

1.264,00 lei
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.