0

Workshop-uri Introductive

Începe acum!
Purtăm în noi toate experiențele sufletului nostru și amintirile subconștiente ale acestor experiențe îndepărtate care ajung să ne dicteaze modul prin care ne creăm viața de zi cu zi și ne influențează alegerile, trăirile. E important sa le procesam si sa le vindecam.
Începe acum!
Te invit la un workshop special care te va sprijini să te conectezi, să înţelegi şi să construieşti o relaţie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienţă unică, oferind perspective noi.
Începe acum!
Ca urmare a întreruperii fluxului firesc de energie, în corpul uman pot apărea diverse dezechilibre. Unele ușor vizibile, altele cu efecte pe termen lung.
Începe acum!
În toată această experiență umană avem alături de noi ființe de lumină dornice să ne ajute și să ne îndrume, dar pentru ca aceste ființe pline de iubire să intervină în viața noastră este nevoie ca noi să le invităm și să le cerem ajutorul.
Începe acum!
Te invit la un workshop experiențial special care te va sprijini să te conectezi, să înțelegi și să construiești o relație cu ființele angelice. Workshop-ul va fi o experiență unică, oferind perspective noi.
Începe acum!
La nivel de suflet suntem perfecți, iar ceea ce ne împiedică să vedem și să simțim asta sunt doar rănile și resentimentele ce le purtăm cu noi.
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol