Cum îți influențează mama percepțiile despre dragoste

Relația cu mama și impactul asupra relațiilor de cuplu

"Relația cu mama și impactul asupra relațiilor de cuplu" este un webinar profund și revelator, conceput pentru a te ghida prin explorarea dinamicilor complexe dintre tine și mama ta și cum aceste legături influențează relațiile tale intime. Acest seminar online, structurat într-o sesiune interactivă, îți va oferi perspective noi pentru a înțelege impactul relației cu mama asupra vieții tale amoroase. Este o oportunitate unică de a aduce lumină asupra unor aspecte poate neexplorate ale sinelui tău, deschizând calea spre o viață amoroasă împlinită și autentică.

0 zile 00 ore 00 min 00 sec

Beneficii pentru participanți:

Înțelegere aprofundată :

Vei explora cum experiențele timpurii cu mama ta formează fundația relațiilor tale intime, oferindu-ți o perspectivă nouă asupra modului în care interacționezi în dragoste.

Dezvoltare personală:

Acest webinar îți va îmbogăți autocunoașterea, încurajând creșterea personală și emoțională, esențială pentru relații autentice și împlinite.

Interactivitate :

Seria include o componentă interactivă, permițându-ți să adresezi întrebări specifice și să primești răspunsuri personalizate, maximizând astfel învățarea și aplicabilitatea cunoștințelor.

Flexibilitate :

Participarea online îți oferă libertatea de a te alătura de oriunde, eliminând barierele geografice și economisind timp.

Expertiză profesională :

Beneficiezi de ghidarea unui specialist recunoscut în domeniul psihologiei și hipnozei, cu o vastă experiență în terapie și dezvoltare personală.

Conștientizare :

Acest webinar îți va amplifica capacitatea de a recunoaște și înțelege modelele comportamentale, emoționale și de gândire, deschizând calea către relații mai împlinite și sănătoase.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare.

Din 2015, predă hipnoterapia în România și Anglia ca instructor PLRA. Din 2020, a fost recunoscută ca formator certificat de către EARTh (European Association of Regression Therapy). Ruxandra este cofondatoare și președintă a Asociației Române de Hipnoză și Terapie Regresivă