0

Dezvoltare Personala

Sorina este o tânără de 40 de ani frumoasă, inteligentă și cu un impresionant succes profesional. Am lucrat împreună pe rezolvarea și vindecarea diverselor aspecte din viața ei. La un moment dat a simțit că este timpul să lucreze asupra aspectelor care o împiedică să manifeste în viața ei iubirea și o relație romantica așa cum își dorește. Intenția clară a fost descoperirea și eliminarea acestor blocaje.

Dat fiind că știa deja procesul și era obișnuită să lucreze cu mine, am alunecat cu ușurință către amintirile trecute. Accesând cea mai relevantă viață anterioară în ceea ce privește aceste blocaje, a ajuns într-un loc pe care inițial l-a denumit „între niște plante mari verzi”.

Investigând puțin această scenă a descoperit că era un copil de culoare destul de mic care muncea la munca câmpului. A descoperit curând că era sclav. A putut să observe cât îi era de greu să muncească în arșiță.

Și-a amintit apoi un moment semnificativ din adolescența acelei vieți. Era îndrăgostit de una dintre tinerele care lucra ca sclav pe aceeași moșie. Iubirea era reciprocă, o iubire intensă și magică. Fata pe care o iubea era foarte frumoasă și plina de bucurie; îi făcea inima să tresară.

Se pare însă că unul dintre responsabilii albi ai sclavilor o plăcea și el pe acea fată. Furios că pentru că aceasta nu răspundea sentimentelor lui și era îndrăgostita de tânărul sclav, a decis să se răzbune și a vândut-o, trimițând-o departe de acele meleaguri. Iar băiatul a fost foarte aspru pedepsit.

Sorina, aflată în corpul tânărului de altă dată a simțit durerea pierderii. Sufletul ei a decis atunci că este „periculos” să te deschizi în fața iubirii, este foarte dureros.

Și-a petrecut toată acea viață păstrând durerea pierderii fetei iubite și simțind neputința de a face ceva pentru a o aduce înapoi. A avut o soție dar a fost total absent din acea relație. Și-a trăit întreaga viață focalizat pe supraviețuire. A refuzat să mai simtă iubirea.

Era același tipar pe care Sorina îl ducea în această viață – concentrarea întregii energii pe profesie. Aceasta era însoțită în mod nejustificat de o teamă de supraviețuire, de a se descurca, de a face față obligațiilor financiare.

Am curățat acea experiența trecută și am trimis în lumină energia pe care o aducea cu ea din acea vreme. Am lucrat pe acceptarea sentimentelor de a se simți în siguranță, de a-și deschide inima și de a dărui iubire.

Ne-am auzit după câteva săptămâni. Nu apăruse încă acel bărbat pe care ea și-l dorea însă după acel proces de regresie Sorina a început să acorde mai mult timp și mai multă energie vieții ei personale. Deloc întâmplător bărbații au început să o observe mai mult iar ea a decis să își dea voie să se bucure de atenția lor simţindu-se confortabilă și dornică să meargă la întâlniri.

Primul pas a fost făcut și este început bun.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol