0

Dezvoltare Personala

Una dintre temele principale cu care vin oamenii spre hipnoza regresivă în vieți anterioare este tema relațiilor romantice. Și dacă stăm să ne uitam atât în jur cât și în viața personală este firesc 🙂

Delia este o femeie inteligentă, frumoasă, puternică, aflată în jurul vârstei de 35 ani. Trăia o poveste de iubire care nu avea perspectiva unui happy-end. Într-o conjunctură neobișnuită întâlnise un bărbat a cărui vibrație i se păruse că era în acord perfect cu inima ei. Între ei exista o atracție foarte puternică și o iubire profundă s-a aprins aproape instant. Legătura dintre ei părea a fi dincolo de înțelegerea rațională.

Dincolo de lumea care părea a exista doar pentru ei atunci când erau împreună, în realitatea 3D, bărbatul de care Delia se îndrăgostise avea o altă relație formală. Atașamentele lui față de bunurile materiale precum și diverse frici îl țineau acolo legat de acea relație.

Am întâlnit-o pe Delia când era cam de 3 luni cu acest bărbat. Îi păreau (măcar) 3 vieți. Intensitatea iubirii pentru el era egalată de durerea pe care o simțea din cauza inaccesibilității lui, așa cum ea l-ar fi dorit.

Era evident pentru ea că, deși îl iubea foarte mult, nu aceasta era relația pe care și-o dorea. Simțea că cel mai bun lucru pentru ea este să renunțe la acea relație și totuși legătura dintre ei era atât de puternică încât parcă nu se putea desprinde. Își dorea să afle de unde venea această conexiune și ce avea nevoie să învețe din această relație.

Înainte de a continua povestea este important ca tu, cel care citești, să știi că uneori în experiențele din trecut descoperim lucruri care nu se potrivesc tocmai cu valorile noastre actuale sau cu ceea ce am vrea să credem despre noi. Este important să lăsăm la o parte prejudecățile.

Am pornit în regresie cu intenția de a merge în cea mai semnificativă viață trecută în ceea ce privește această conexiune pe care Delia o simțea și a accesat o viață trecută în care era prostituată. Nu este tocmai ceea ce cineva care consideră că are standarde morale înalte vrea să descopere despre sine, dar am spus că lăsăm la o parte prejudecățile.

Era o viață plină de promiscuitate și nefericire. La un moment dat, în anturajul ei a apărut un bărbat masiv, cu o aparență fioroasă, recunoscut ca un tip violent și bătăuș. Contextul a făcut ca cei doi să se apropie și sufletul Deliei a descoperit că în spatele durității afișate exista un om foarte blând. Când era cu ea, doar ei doi, bărbatul acesta era complet diferit.

Iubirea și legătură dintre ei a fost foarte puternică. Într-o lume care o blama și o condamna, ea a simțit iubirea. Sentimentul de siguranță și acceptare pe care i-l crea acest bărbat au făcut-o să-și deschidă și mai mult inima în fața lui.

În egala măsură, blândețea și iubirea ei au fost ca un balsam vindecător pentru sufletul lui și asta i-a permis lui să o iubească și să o ocrotească și mai mult. Viața aceea a fost pentru ei o experiență minunată, căci sufletele lor au învățat că iubirea este dincolo de aparențe și acceptarea însoțită de iubire aduce vindecare.

Sufletul ei a fost cel care a părăsit primul lumea fizică în acea viață și sufletele lor au purtat mai departe durerea despărțirii. Existau, în plus, diverse jurăminte de credință pe care și le făcuseră unul altuia.

Aceasta energie a fost cea care a determinat reîntâlnirea lor din viața curentă. În această experiență era important pentru ei să-și amintească că iubirea este dincolo de judecăți de valoare și, de asemenea, era fundamental să se elibereze unul pe altul.

Am lucrat pe înțelegerea și integrarea acelei experiențe trecute, pe eliberarea tuturor legămintelor dintre ei și eliminarea corzilor. Următoarea dată când ne-am întâlnit, cam după 2 săptămâni, Delia era mai senină și așezată. Încheiase relația cu acest bărbat și, deși nu fusese tocmai cel mai ușor lucru pe care îl făcuse în viața ei, știa că în aceasta viață era decizia cea mai potrivita pentru ea. Într-un timp relativ scurt energia s-a așezat, rănile s-au închis și a putut cu ușurința să meargă mai departe și să-și deschidă inima pentru a primi în viața ei o relație potrivită de iubire.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol