Blog

Dezvoltare Personala

Povestea Cosminei - De ce nu pot avea un copil

Atunci când m-am întâlnit cu Cosmina și mi-a plăcut tare mult energia ei. Mi-a povestit ca întâmpina de o vreme îndelungată o problemă în conceperea unui copil, deși nici ea nici soțul ei nu au probleme medicale.

Își dorea să știe de unde vine acest blocaj, dacă se poate elimina sau dacă suflețelul ei a ales să nu experimenteze acest rol în viața actuală. Am plecat în proces cu intenția de a descoperi care este cauza pentru care nu reușește să rămână însărcinată.

Inițial, în regresie s-a conectat cu un puternic sentiment de teamă localizat la nivelul abdomenului. Apoi, încet, a perceput faptul că era undeva pe o stradă pietruită, în interiorul unei cetăți. Era o femeie tânără, de condiție modestă, însărcinată.

I-am cerut să meargă la momentul care constituie cauza faptului că nu poate avea copii. Se întâmplă uneori în aceste procese ca emoțiile să răbufnească și cel din fața mea să simtă că îi vine să plângă fără a ști inițial de ce. Așa s-a întâmplat și aici. Intensitatea emoțională a precedat amintirea.

A simțit apoi o lovitură în abdomen. Era zi și se afla undeva afară, în exteriorul cetății sigură. Mersese mult pe jos în acea zi și era tare obosită.

Pe fondul acela se declanșase nașterea. Era o naștere prematură. S-a retras la umbră și după mult chin a născut acolo jos singură. A leșinat la puţină vreme după, cu copilul în brațe, și apoi a murit.

A părăsit acel corp și acea viață cu durerea și frica că și-a părăsit copilul. În partea de integrare a experienței a înțeles că este important să se ierte pentru faptul că a pierdut acel copil. Am lucrat împreună pe această iertare de sine. De asemenea, a aflat că sufletul acelui copil este prezent deja în viața actuală ca și soțul ei, cu care are o relație foarte frumoasă și armonioasă. Ghidul ei spiritual a sfătuit-o să mai aibă răbdare în privința copilului în această experiență umană.

Nu am mai auzit de ea nimic pentru aproape 2 ani, când pe neașteptate mi-a scris un mesaj. Și-a cerut scuze pentru întârzierea mesajului și mi-a spus că au deja o fetiță minunată care împlinea 7 luni. A atașat mesajului niște poze cu un copil superb.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.