0

Workshop Experiențial – Explorarea și Vindecarea Vieților Anterioare

DESCOPERĂ ȘI EXPLOREAZĂ VIEȚILE TRECUTE PENTRU A ÎNȚELEGE ȘI VINDECA VIAȚA PREZENTĂ

Mă întreb dacă ești unul dintre acei oameni care au simțit, au știut dintotdeauna că sufletul are multiple experiențe umane. Sau poate faci parte dintre aceia pentru care acest subiect nici nu a existat până de curând, când ceva, cineva te-a făcut să fii curios și să te întrebi.

Personal mereu am simțit că trebuie să fie mai mult decât viața aceasta. Chiar și așa, pentru perioade lungi de viața, am ales să mă focalizez pe planul fizic și să ignor subiecte legate de spiritualitate. Din fericire, sufletul meu nu a renunțat și m-a adus înapoi.

 • Este adevărată teoria vieților anterioare?
 • De ce uitam experiențele altor vieți?
 • Care este beneficiul meu în a-mi aminti?
 • Îmi este permis să-mi amintesc?
 • Cum îmi poate îmbunătăți viața amintirea unei experiențe de acum 400 ani?
 • Cum funcționează procesul regresiei în vieți anterioare?
 • Mi-am mai întâlnit și altă dată soțul/copilul/mama?
 • De unde vin anumite tipare care se repetă în viața mea?
 • De ce mă simt atras de o anumita țară/cultură?
 • Care este sursa unei anumite trăiri pe care o simt și care nu-și are explicația în experiența vieții actuale?

Toate aceste întrebări altele asemănătoare pot să își găsească răspuns prin regresia în viețile anterioare. Probabil n-o să te surprindă că nu este prima dată când trăiești aici, pe Pământ. Ar putea ca aceasta să nu fie prima existență în care manifești un anumit talent natural sau abilitate; nici prima în care urmărești o anumită carieră sau ești interesat de un subiect anume și probabil nu este prima dată când oamenii apropiați, familie sau prieteni, au avut un rol important în viața ta într-un anumit mod.

Călătoria în Vieți Anterioare te ajută să găsești informații și prin ea poți elimina anumite blocaje care te țin pe loc. Prin regresia în vieți anterioare poți afla ce rol a avut o anumită persoană pentru tine într-o altă existență. Este, de asemenea, posibil ca anumite conștientizări să te ajute în clarificarea anumitor decizii pe care le ai de luat în aceasta viată.

Poți afla de ce te simți atras de anumite țări (precum Anglia, Egipt, China etc.) sau de anumite culturi. Poți afla mai multe despre amintirile spontane care îți apar în stare de veghe sau de somn. Poți afla care este sursa anumitor temeri. Poți verifica dacă ai trăit vreo experiență ca și vindecător spiritual sau energetic.

Cum se desfășoară acest workshop?

Exista 3 părți majore:
Vei putea parcurge acest workshop în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

1

Pregătirea pentru călătoria în timp – aici discutăm despre ce înseamnă această călătorie, ce informații putem primi și care este modalitatea în care ele vin spre noi. Vorbim și facem exerciții pentru a ne deschide mai mult spre această cunoaștere și rezolvam eventualele rețineri și temeri legate de acest proces.

2

Regresia în vieți anterioare – această parte are cea mai mare pondere în cadrul workshopului. Facem o regresie de grup, dedicată unui subiect care pe tine te interesează. În cadrul acestei regresii fiecare participant își definește de la început întrebarea la care își dorește răspuns; terapeutul conduce procesul cu voce tare, în timp ce fiecare dintre cei prezenți trăiește la nivel interior experiența proprie conform ghidajului. La sfârșitul regresiei, cei care vor și simt pot împărtăși cu grupul informația pe care au accesat-o.

3

Vindecare și integrare – ultima parte a workshopului este considerata de mulți participanți poate cea mai valoroasa; ea este dedicată procesului de vindecare și integrare. Astfel lucrăm pe iertarea celorlalți (din viața prezentă sau vieți trecute), iertarea de sine, curățarea corpului energetic, eliberarea de regrete, jurăminte, blesteme, legături care nu mai sunt benefice, recuperarea de părți de suflet, curățarea convingerilor limitative și alte lucruri care mai apar în proces.

Acest workshop este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Workshopul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Ruxandra:

Ioana (CJ)

Ruxandra, vreau să îți mulțumesc pentru workshop-ul din Cluj și să îți spun că am reușit în timpul regresiei să îmi dau seama de ce mă durea spatele de ceva vreme și adeseori. Am descoperit că am intrat în operație de rinichi, cu mare frică și am murit imediat după operație. Ghidul mi-a zis să fiu mai atentă și la corpul meu și să nu mă mai epuizez atât, să las jos când nu mai pot și să cer ajutor. Doresc să adaug că am reușit să scap de durere, nu integral, dar în maaare parte”.

Andreea (B)

Buna, Ruxandra. Ești extraordinară și îmi ești foarte dragă! Îți mulțumesc pentru experiența de sâmbătă. Am mai lucrat în ultimul an la iubirea de sine prin mai multe metode, când mă uit în urmă la cum eram înainte mă îngrozesc :))). Dar în ultimele luni mi-au tot venit pe bandă rulantă lecții legate de acest aspect și eu care credeam că am rezolvat problema …dar se pare că mai aveam de lucrat și chiar nu știam ce pot să mai fac, îmi epuizasem toate metodele. Workshopul tău a picat la fix”.

Roxana (TM)

Mulțumim foarte mult, foarte mult. Ai fost minunată cu o energie minunată. Am conștientizat ce înseamnă curățenia și cel mai mult sinceritatea ta și naturalețea pe care sincer nu mă așteptam să le ai. Am vizualizat lucruri frumoase m-am văzut fetită de 11-12 ani iar ție ți-am văzut aura verde în dreptul inimii și al brațelor, Pe cap am vizualizat aura albă. Asta e ce am observat până să începem prima regresie. Apoi am înțeles… toată săptămâna mi-am rezolvat cu viteză și foarte ușor lucruri care altădată se rezolvau greu. Chiar am primit actele pentru realizarea unui vis de-al meu. Ai transmis căldură, forță, energie, clarificare în idei. Îți mulțumesc”.

Anca (B)

Buna draga mea! Mulțumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sâmbătă împreuna: s-au deblocat multe și după cum ai menționat și de la despărțirea noastră până acum s-au deblocat multe și am primit multe informații/idei de la „prietenii” noștri cu aripioare, deci Doamne ajută mai departe.

Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Acest workshop înglobează 2 dintre workshopurile introductive – Regresii în Vieți Anterioare și Vindecarea Sufletului. Dacă le-ai achiziționat deja pe acelea îâi recomand să treci direct la Workshopul ”Călătorie în Viața dintre Vieți”

Statusul curent
Neînscris
Preț
380,00 RON
  0
  Coșul dvs
  Coșul tău este gol