0

Vindecarea Copilului Interior

Fiecare dintre noi avem (cel puțin) un copil interior care tânjește după iubire, recunoaştere şi acceptare. Rămasă în umbră, această parte din noi iese la iveală în cele mai neaşteptate momente cerând impedios ca nevoile să-i fie satisfăcute. Ajungem astfel ca uneori să avem atitudini pe care nici noi nu ştim cum şi de unde au apărut.

Te invit la un workshop special care te va sprijini să te conectezi, să înţelegi şi să construieşti o relaţie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienţă unică, oferind perspective noi. Va fi un timp dedicat onorării copilului din interiorul tău, astfel încât tu să străluceşti mai mult.

A învăţa să susţii, protejezi, asculţi şi linişteşti copilul rănit este o călătorie importantă. Pentru mulţi dintre noi această relaţie nouă are nevoie de timp pentru a construi.

Modalitatea de a ieşi din tiparul copilului rănit constă în primul rând în a-i recunoaşte prezenţa, iar apoi de a te detaşa şi a-l privi din exterior și a-i oferi iubire. Vei putea astfel să observi acele gânduri, emoţii şi credinţe ale sale. Este important ca această observare să se facă în lipsa oricărei judecăţi şi cu iubire, multă iubire.

Pe măsură ce înveţi să ai compasiune şi înţelegere faţă de copilul tău interior, călătoria vindecării începe. Menţinând această atitudine, copilul tău interior va începe să se simtă în siguranţă şi va primi iubirea ta. Vei învăţa să-i oferi copilului interior atenţia plină de iubire pe care şi-a dorit-o mereu.

În stare de conştiinţă modificată fiecare dintre cei prezenţi îşi va întâlni propriul copil interior la diverse etape de vârstă, se va conecta cu el şi îi va oferi resursele de care ar fi avut atât de multă nevoie. Procesul acesta este menit să aducă vindecare pentru rănile din trecut, vindecare vizibilă în momentul prezent.

În prima parte a workshopului îți voi vorbi despre stadiile de dezvoltare ale copilului din perspectivă psihologică astfel încât să îți înțelegi copilăria mai bine și ce a rămas nerezolvat acolo. De asemenea, dacă ai copii această parte îți va fi de mare ajutor pentru a-i înțelege.

În cea de-a doua parte a timpului nostru, vom parcurge împreună o meditație ghidată de întâlnire a copilului interior aflat la diverse categorii de vârstă pentru a-i oferi ceea ce i-a lipsit. Acesta este un proces profund și adesea emoționant.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol