Meditația pentru începători

Tot mai mulţi oameni vorbesc despre meditaţie şi beneficiile unei practici meditative curente în viaţa de zi de zi. Nu ştiu cum este pentru tine acest subiect, dar îmi amintesc de mine când, cu ani în urmă, am intrat în contact cu această lume şi cu acest concept de „meditaţie”.

Îmi părea fascinant, dar pur şi simplu nu ştiam cum să încep, ce ar trebui să fac şi mai ales cum să fac să păstrez acest obicei în viaţa mea.

Mi-a trebuit mult timp şi multă energie în a căuta informaţii pentru a înţelege şi aplica conceptul.

Cu gândul la mine cea de acum mulți ani precum și la clienții mei aflați la început pe drumul spiritual, am creat acest workshop.

Workshopul „Meditaţie pentru începători” este structurat astfel încât tu să înţelegi:
·  ce este meditaţia;
·  beneficiile practicii meditative curente;
·  cum poţi crea şi întreţine obiceiul meditaţiei zilnice;
·  cum să te conectezi cu respiraţia în timpul meditaţiei;
·  cum să te conectezi la senzațiile corpului;
·  cum să îţi focalizezi atenţia pe sentimentele şi emoţiile tale în timpul meditaţiei;
·  cum să fii martor al gândurilor tale;
·  cum să te conectezi cu inima ta.

Fiind un workshop experiențial, majoritatea timpului va fi alocat exerciţiilor practice pentru ca tu să poţi să înveţi şi să experimentezi aceste tehnici astfel încât să creezi linişte şi echilibru în viaţa ta zilnică.

Scopul workshopului este ca tu să înţelegi tehnica meditaţiei şi să știi cum să menţii această practică zilnică. Nivelul de conectare cu tot ce există şi noua înţelegere care apare ca urmare a calmării spiritului şi liniştirii minţii prin meditaţie sunt nişte benefiicii care te vor face să îţi doreşti să o practici constant.

 Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195 lei
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.