0

Gestionarea Energiei Spirituale și Entități Atașate

Trăim o perioadă minunată în care tot mai mulți oameni simt chemarea spre spiritualitate și redescoperirea esenței reale. Ne deschidem tot mai mult spre această zonă mistică, fascinată și necunoscută. Și mi se pare absolut îmbucurător acest lucru.

Experiența umană este una a polarităților – putem înțelege ce este lumina în comparație cu întunericul, putem simți diferența de vibrații prin raportare una la alta sau la vibrația proprie. În acest context se cuvine să privim spectrul larg al diferitelor energii cu care intrăm în contact, precum și influența lor asupra energiei noastre.

Am fost învățați cum să ne gestionăm timpul, activitățile, energia corpului și alte aspecte ale vieții cotidiene, însă am învățat prea puțin (dacă și atât) despre gestionarea energiei spirituale, despre cum să ne curățăm, protejăm și să menținem echilibrul energetic.

Te invit la un workshop de 2 ore în care vom învăța despre diverse forme de energie de vibrație joasă care ne afectează și despre managementul propriei energii. Seara va fi structurată pe 2 părți.

În prima parte vom vorbi despre :

1. Vampirii energetici

2. Atacurile energetice – formele gând, magia și blestemele

3. Entitățile atașate – tipuri și cum se atașează ele în spațiul uman

4. Curățarea și protecția spațiului energetic personal

5. Împământarea

6. Ridicarea vibrației

În cea de-a doua parte vom face o meditație ghidată de curățare de energii ce nu ne aparțin, tăierea corzilor energetice, protecție, împământare și ridicarea vibrației.

Workshopul este susținut de către Ruxandra Bulzan, hipnoterapeut, terapeut prin Regresia în vieți anterioare, terapeut Theta Healing și Spiritual Coach.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol