0

Comunică cu Îngerii Tăi

Îmi aduc și acum aminte acel moment când (cu câțiva ani în urmă) am intrat în contact cu îngerii mei păzitori. Auzisem multe despre ei și energia lor dar evident experiența directă a fost neașteptată și mi-a adus multă veselie.

Am primit îndrumare să inițiez acest workshop experiențial de comunicare cu îngerii și astfel te invit la acest eveniment dedicat ființelor angelice și interacțiunii personale cu ele.

Îngerii reprezintă mesagerii lui Dumnezeu și de-a lungul istoriei ei au avut un rol însemnat în viețile celor care alegeau să-i asculte.

Te invit la un workshop experiențial special care te va sprijini să te conectezi, să înțelegi și să construiești o relație cu ființele angelice. Workshop-ul va fi o experiență unică, oferind perspective noi.

În prima parte a workshopului vom vorbi despre:

  • “tipuri” de îngeri (în funcție de rolul lor în viața oamenilor);
  • Arhanghelii – numele și rolul lor;
  • cele 4 tipuri de receptivitate în comunicare cu îngerii (clarvedere, clarcunoaștere, clarsimțire, claraudiție).

În cea de-a doua parte a workshop-ului vom face o meditație ghidată prin care vei putea intra în legătură cu îngerii tăi.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale. Înregistrarea îți rămâne disponibilă pe contul tău pe termen nelimitat și vei putea să o reiei de câte ori simți.

Statusul curent
Neînscris
Preț
195,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol