0

Mentorat – Vindecarea traumelor transgeneraționale

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, axat pe vindecarea traumelor transgeneraționale este conceput pentru terapeuții  în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să ajute clienții să-și depășească traumele transmise din generație în generație.

Traumele transgeneraționale pot fi transmise prin intermediul unor modele comportamentale, emoționale sau psihologice dintr-o generație în alta și pot avea un impact puternic asupra vieții persoanelor afectate. În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și identifice și să-și depășească aceste traume.

Vom explora împreună diferitele modalități în care traumele transgeneraționale pot fi transmise și cum pot fi identificate la nivel individual. Vei fi ghidat prin tehnici de abordare a acestor traume sensibile și vei învăța cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și vindece rănile emoționale și să-și depășească blocajele psihologice.

Pe parcursul workshopului, vor fi prezentate contexte speciale și exemplificate studii de caz. Vom explora, de asemenea, modul în care poți integra tehnicile de vindecare a traumelor transgeneraționale în procesele de terapie prin regresie pentru a sprijini progresul clienților tăi.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și îți dorești să îți  îmbunătățești abilitățile în adresarea și vindecarea traumelor transgeneraționale, atunci acest workshop de mentorat este potrivit pentru tine. Urmărește workshopul acum și învață modalități noi de a-ți îmbunătăți practica terapeutică și de a-ți ajuta clienții să-și depășească traumele transgeneraționale.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol