0

Mentorat – Viețile non-umane

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Viețile non-umane” este conceput pentru terapeuții în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să abordeze și să lucreze cu experiențele vieților non-umane în terapia lor.

Vom explora împreună tehnici de abordare a experiențelor non-umane și cum să utilizezi terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și exploreze viețile anterioare din alte dimensiuni și să-și înțeleagă mai bine conexiunile cu alte forme de viață. Vei învăța cum să-i ajuți să-și identifice și să-și înțeleagă scopul din aceste vieți și cum să integrezi aceste cunoștințe în procesul de vindecare.

Pe parcursul workshop-ului vom explora, de asemenea, modul în care poți integra terapia prin regresie cu alte metode terapeutice pentru a sprijini procesul de vindecare a clienților tăi.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi și să lucrezi cu experiențele vieților non-umane în terapia ta, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și exploreze viețile anterioare din alte dimensiuni și să-și găsească conexiunile cu alte forme de viață.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol