Remodelarea Siluetei

Am crescut în familia clasică cu o bunică care își manifesta iubirea gătind și “îndopându-ne”. În timpul copilăriei ne alerga adesea prin casă (pe mine și pe fratele meu) cu mâncare și se mândrea că suntem rotunzi și frumoși. Astfel am experimentat încă din copilărie surplusul de greutate.


Dacă s-ar fi oprit acolo, ar fi fost ok dar cele câteva kilograme în plus au continuat să mă însoțească mereu pe parcursul adolescenței și vieții adulte. Drept pentru care am trăit o mare parte din viața mea cu un surplus de greutate, nu foarte mare dar suficient.

Toate programele și condiționările precummâncare = iubireau sprijinit și adâncit această realitate.

Mi-a trebuit ceva timp să conștientizez că forma corpului meu ține de mine și nu de vreo determinare genetică implacabilă. Apoi am trecut printr-un proces de a renunța la neputință, a căuta adânc ce stă la baza relației mele cu corpul și a alege să creez o nouă realitate conștientă și asumată.

Acum 9 ani am luat decizia fermă de a-mi remodela corpul cu iubire, cu grijă, cu respect. Apoi am început prin a vindeca întâi cauzele emoționale ale surplusului de greutate și a aduce mai multă iubire de mine, apoi mi-am creat înregistrări cu reprogramare hipnotică pentru a-mi modifica obiceiurile alimentare.

Astfel, în mod armonios, am ”renunțat” la peste 16 kilograme care continuă să rămână acolo unde s-au dus.

Ți-am spus această poveste pentru a ști că provocarea kilogramelor este un subiect ce îmi este foarte cunoscut.

Știu ce înseamnă diete peste diete care nu funcționează sau cel puțin nu pe termen lung. Știu ce înseamnă inconfortul și neputința. Știu ce înseamnă să îți găsești alinarea în ciocolată și să mănânci aiurea și compulsiv.

Beneficii

Atinge și menține greutatea dorită fară a mai experimenta senzația de foame sau fară a te simți privat de ceea ce îți dorești.

Programează-te și condiționează-te să mănânci selectiv și să faci alegerile corecte, astfel încât să-ți controlezi greutatea fără efort.

Abordează emoțiile care îți conduc obiceiurile alimentare, astfel încât să poți depăși aceste bariere și să îmbrățișezi modele mai sănătoase.

Pentru prima dată SLABEȘTE folosind toate resursele subconștientului tău!

Programul „Remodelarea Siluetei” este un program online care se întinde pe parcursul a 19 zile.

Timp de 19 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute să manifești corpul armonios și sănătos.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău (nu trebuie parcurs la o oră fixă), în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține. 

Întregul program cu toate materialele lui îți vor rămâne disponibile pe contul tău pe termen nelimitat și te vei putea întoarce la ele de oricâte ori simți.

Săptămâna I​

1

Webinar și exercițiul ”Jurnalul Alimentar”

2

Exercițiu de introspecție – Acumularea kilogramelor

3

Exercițiu de introspecție – Relația cu corpul și cu sine

4

Exercițiu de introspecție – Relația cu mâncarea

5

Meditație ghidată – Regresie într-o Viață Anterioară la sursa surplusului de greutate

6

Meditație ghidată – Vindecarea și Integrarea vieții anterioare 1

7

Meditație ghidată – Regresie într-o viață anterioară la sursa relației cu sine

Săptămâna II

8

Meditație ghidată – Vindecarea și Integrarea vieții anterioare 2

9

Vindecarea Copilului Interior

10

Meditație ghidată – Regresie în viața dintre vieți la momentul alegerii corpului

11

Meditație ghidată – Manifestarea unei noi siluete

12

Webinar

13

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea alegerilor alimentare sănătoase

Săptămâna II

14

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea reducerea porțiilor

15

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea renunțarea la dulciuri

16

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea reducerea ronțăielilor

17

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea mișcării și sportului

18

Meditație ghidată – Script pentru reprogramarea accelerarea metabolismului

19

Începe un mod nou de viață

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu corpul tău  te invit să ni te alături în acest program.

Iată ce spun câteva persoane care au parcurs acest program online împreună cu Ruxandra:

Statusul curent
Neînscris
Preț
630 lei
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.