Manifestarea Unei Noi Realități

Creează conștient o nouă realitate

Sunt câțiva ani buni de când am implementat un „ritual” special în zilele dintre ani și de fiecare dată sunt surprinsă de rezultatele pe care le observ.

Acest ritual constă în a-mi lua un timp de evaluare a anului care a trecut, a observa provocările și binecuvântările pe care le-am primit și apoi a crea, în avans, realitatea pe care aleg să o trăiesc în anul ce urmează.

În acest proces decid ce îmi doresc să trăiesc în domeniile majore ale vieții și construiesc un Vision Board reprezentativ care să mă inspire și, apoi, în noaptea dintre ani, fac o meditație specială de manifestare a anului care vine.

 

Cu toții ne dorim „să fim fericiți” însă, în procesul de manifestare, o idee atât de vagă este insuficientă.

Este fundamental să ai o foarte bună claritate cu privire la intenția ta, o definire în detalii cât mai concrete și clare a ceea ce înseamnă pentru tine „fericirea” sau orice altceva îți dorești. Doar să gândești generic este insuficient.

Este important să îți așterni pe hârtie și să îți clarifici în detaliu ceea ce există la nivel de dorință.

Vision board-ul este reprezentarea vizuală a intențiilor tale clare, concrete. El te ajută să pui energie asupra acelor intenții. Atunci când știi clar care îți este intenția vei face pași concreți, aliniați, pe drumul intenției tale, iar manifestarea se va împlini firesc, cu ușurință.


Programul online „Manifestarea unei Noi Realități” se întinde pe parcursul a 5 zile.

În această perioadă vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții care să te ajute să înveți să manifești realitatea pe care ti-o dorești.

Vei putea parcurge acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

1

Exercițiu de Introspecție. Provocări și binecuvântări în anul care a trecut

2

Meditație de Recunoștință

3

Întâlnirea umbrei – video + meditație

Exercițiu de Introspecție. Ce aleg să creez în viața mea în cele 9 domenii majore

4

Vision Board-ul

5

Meditație de Manifestare a Viitorului

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că îți dorești să manifești conștient realitatea pe care o trăiești, te invit să ni te alături în acest program.

După înscriere ai acces direct la toate materialele și ele îți vor rămâne disponibile pe termen nelimitat.

 

Care sunt beneficiile participării la acest program pentru tine?

 1. Claritate și focalizare: Participanții vor dobândi claritate în definirea intențiilor și obiectivelor personale, concentrându-se pe detalii concrete și clare ale ceea ce doresc să realizeze.

 2. Autocunoaștere și introspecție: Programul oferă oportunități pentru introspecție profundă, permițând participanților să evalueze anul trecut, să identifice provocările și binecuvântările lor și să înțeleagă mai bine propriile dorințe și nevoi.

 3. Tehnici de meditație: Participanții vor primi ghidare în practicarea meditațiilor care îi vor ajuta să se concentreze și să manifeste intențiile dorite.

 4. Crearea unui Vision Board personalizat: Acest instrument vizual îi va ajuta pe participanți să vizualizeze și să mențină concentrarea asupra obiectivelor lor, consolidând dorințele și intențiile lor.

 5. Flexibilitate și confort: Programul poate fi parcurs în ritmul propriu și în intimitatea casei, oferind flexibilitate și confort.

 6. Dezvoltare personală și spirituală: Potrivit atât pentru începători cât și pentru cei mai avansați în căutările spirituale, programul oferă un parcurs de descoperire, vindecare și transformare profundă.

 7. Experiență de Învățare de la un expert: Beneficiul de a învăța de la Ruxandra Bulzan, un profesionist cu experiență și calificări în domeniul psihologiei, hipnoterapiei și terapiei prin regresie.

 8. Transformare Personală: Mărturiile anterioare ale participanților sugerează că programul poate duce la transformări personale semnificative și îmbunătățiri ale calității vieții.

   

  Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Ruxandra:

Luiza S.

Am participat la acest program acum 2 ani. Este excepțional, te schimbă în cea mai bună varianta a ta!”

Andra I.

Am făcut programul anul trecut și m-a ajutat să îmi stabilesc mult mai clar ce vreau în anul acesta. Drept urmare, am avut un an surprinzător, în care am realizat tot ce mi-am propus ca lucruri concrete, mi-a deschis noi oportunități și am cunoscut oameni extraordinari.

Camelia M.

De abia îl aștept pe cel de anul acesta. Cel din anul trecut m-a marcat. Mulțumesc, Ruxandra Bulzan.

Statusul curent
Neînscris
Preț
180 lei
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.