0

Manifestarea Unei Noi Realități

Sunt câțiva ani buni de când am implementat un „ritual” special în zilele dintre ani și de fiecare dată sunt surprinsă de rezultatele pe care le observ.

Acest ritual constă în a-mi lua un timp de evaluare a anului care a trecut, a observa provocările și binecuvântările pe care le-am primit și apoi a crea, în avans, realitatea pe care aleg să o trăiesc în anul ce urmează.

În acest proces decid ce îmi doresc să trăiesc în domeniile majore ale vieții și construiesc un Vision Board reprezentativ care să mă inspire și, apoi, în noaptea dintre ani, fac o meditație specială de manifestare a anului care vine.

 

Cu toții ne dorim „să fim fericiți” însă, în procesul de manifestare, o idee atât de vagă este insuficientă.

Este fundamental să ai o foarte bună claritate cu privire la intenția ta, o definire în detalii cat mai concrete și clare a ceea ce înseamnă pentru tine „fericirea” sau orice altceva iți dorești. Doar să gândești generic este insuficient.

Este important să iți așterni pe hârtie și să iți clarifici în detaliu ceea ce există la nivel de dorință.

Vision board-ul este reprezentarea vizuală a intențiilor tale clare, concrete. El te ajută să pui energie asupra acelor intenții. Atunci când știi clar care iți este intenția vei face pași concreți, aliniați, pe drumul intenției tale, iar manifestarea se va împlini firesc, cu ușurință.

Programul online „Manifestarea unei Noi Realități” se întinde pe parcursul a 5 zile.

În această perioadă vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții care să te ajute să înveți să manifești realitatea pe care ti-o dorești.

De asemenea, am creat un grup închis pe Facebook în care cei implicați în program pot împărtăși trăirile lor. Cei 6 ani de experiență în crearea de programe online mi-au confirmat, de la bun început cât de importantă și valoroasă este susținea grupului.

Vei putea parcurge acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

1

Exercițiu de Introspecție. Provocări și binecuvântări în anul care a trecut

2

Meditație de Recunoștință

3

Exercițiu de Introspecție. Ce aleg să creez în viața mea în cele 9 domenii majore

4

Vision Board-ul

5

Meditație de Manifestare a Viitorului

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.

Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Ruxandra:

Luiza S.

Am făcut participat la acest program acum 2 ani. Este excepțional, te schimbă în cea mai bună varianta a ta!”

Andra I.

Am făcut programul anul trecut și m-a ajutat să îmi stabilesc mult mai clar ce vreau în anul acesta. Drept urmare, am avut un an surprinzător, în care am realizat tot ce mi-am propus ca lucruri concrete, mi-a deschis noi oportunități și am cunoscut oameni extraordinari.

Camelia M.

De abia îl aștept pe cel de anul acesta. Cel din anul trecut m-a marcat. Mulțumesc, Ruxandra Bulzan.

Pentru a-ți face decizia mai ușoară, până în data de 27 noiembrie primești o reducere de 20 %, astfel tariful cursului este 144 lei (sub 29 lei/zi).

Statusul curent
Neînscris
Preț
1̶8̶0̶ l̶e̶i̶👉🏼 144,00 lei
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol